O puchar i nominację do Kulinarny Puchar Polski 2017 zawalczą:
1. Mateusz Bogdański, Artur Kuchnia, Hotel Heron Gródek pod Dunajcem, Sienna OBROŃCY TYTUŁU
2. Mateusz Skonka, Tomasz Ziółkowski, Quale Restaurant, Łódź
3. Dawid Walas, Kamil Maćkowski, Hotel Fabryka Wełny Hotel & Spa, Pabianice
4. Tomasz Janczewski, Arkadiusz Janiak, Andel’s by Vienna House, Łódź
5. Mateusz Sawicki, Rafał Błoński, Restauracja Projekt 36, Sopot
6. Diana Olechnowicz, Łukasz Stepnowski, Restauracja Amber Room, Warszawa
7. Krzysztof Lizak, Sebastian Szczurek, Salina Restaurant, Bochnia
8. Peter Bartosz, Rafał Kudliński, Copernicus Toruń Hotel, Toruń
9. Robert Borowski, Anna Karwowska, Introligatornia Smaku, Kraków
10. Rafał Koziorzemski, Oskar Nowicki, Restauracja Biały Królik, Gdynia
11. Tomasz Zdrenka, Michał Seyda, Restauracja Garden City, Poznań
12. Marek Rogalski, Kamil Kowalski, Restauracja Bulaj, Sopot
13. Jarosław Owczarczyk, Łukasz Andruszkiewicz, Strefa Restauracja & Bar, Warszawa
14. Dominik Drąg, Rafał Stegnicki, Natura Mazur Hotel & Spa Warchały, Jedwabno
15. Kamil Łudzik, Adam Tyrała, Hotel Stary, Kraków
16. Ariel Ziółkowski, Łukasz Wieczorek, Sofitel Victoria, Warszawa.
Na liście rezerwowej zaleźli się:
1. Konrad Kalęba, Krzysztof Szczerbiński, Q Hotel Plus, Restauracja Qualita, Kraków
2. Dariusz Zajdlewicz, Kuba Stykiewicz, Restauracja Memo, Bydgoszcz.
Trzymamy kciuki za wszystkich uczestników!
Źródło: www.kpp.mtp.pl