Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
3. edycja Rentownej Restauracji już 7 września – zgarnij dodatkowe 10% rabatu!


Magazyn Biznes Restauracje & Catering, 7 września br. w Warszawie (Złote Tarasy) organizuje trzecią już edycję konferencji pod nazwą Rentowna Restauracja. Organizatorzy przygotowali dla Was 5 merytorycznych bloków tematycznych: jakość a rentowność restauracji, ograniczanie strat żywności, skuteczna promocja restauracji w 2018 roku, food design, kurs fotografii kulinarnej smartfonem.
 
To wszystko w trakcie 9 godzin pełnych warsztatów, szkoleń i networkingu! Zostaliśmy patronem medialnym wydarzenia i mamy dla Was dodatkowe 10% rabatu na udział w konferencji.
 
Jak zgarnąć rabat?
 
Zgłosicie swój udział do 15 sierpnia, a na hasło GASTRONA10 otrzymacie dodatkowe 10% rabatu na udział w konferencji. Wystarczy, że w formularzu zgłoszenia, dostępnym na www.rentownarestauracja.pl, w miejscu przeznaczonym na uwagi wpiszecie hasło GASTRONA10. Jeśli mieliście już okazję brać udział w dwóch poprzednich edycjach, to wiecie, że czeka Was nie lada gratka, tym razem w zupełnie nowej odsłonie. Warsztaty przygotowują dla Was największe autorytety w branży, organizacja pozostaje na najwyższym poziomie, a atmosfera sprzyja wspólnemu celebrowaniu tego wielkiego gastronomicznego święta.
 
 
Dlaczego warto wybrać Rentowną Restaurację?
 
Rentowna Restauracja jest konferencją szkoleniową, czyli:
•    W pełni kompleksowe przedstawienie najbardziej nurtujących branżę zagadnień – dzięki formule szkoleniowej rzeczywiście nauczycie się, jak poprawić rentowność swoich restauracji i skuteczność prowadzonych działań.
•    5 szkoleń połączonych z panelami dyskusyjnymi – program to efekt rozmów z restauratorami na temat palących problemów w branży i potrzeb szkoleniowych.
•    100% merytoryki! – brak prelekcji sprzedażowych zarówno tych jawnych, jak i ukrytych. Prelegenci występują po to, by przekazywać praktyczne wskazówki, które będziecie mogli wdrożyć natychmiast po powrocie z Konferencji i zwiększyć rentowność swojej restauracji.
•    100% doświadczenia! Konkretne wskazówki dla menedżerów restauracji – prelegentami sa autorytety w branży, które legitymują się wybitnymi osiągnięciami w zakresie prowadzenia i promocji restauracji, i dzielą się swoimi doświadczeniami i sprawdzoną w praktyce wiedzą z zakresu prowadzenia i promocji restauracji.
•    100% praktyki! Prelegenci nie są teoretykami, tylko praktykami, którzy na co dzień spotykają się z podobnymi do Was problemami w prowadzeniu restauracji – w trakcie konferencji pokażą, w jaki sposób sobie z nimi radzić.
•    100% inspiracji! Poznacie światowe trendy w food designie i najnowsze techniki prezentacji potraw na talerzu oraz dowiesz się, jak fotografować jedzenie na potrzeby social mediów, by wyglądało apetycznie i skłaniało do odwiedzin Twojego lokalu.
•    #RentownaRestauracja to sprawdzona marka na rynku HoReCa – organizujemy już trzecią edycję naszej konferencji.
•    Okazja do networkingu i nawiązania bezpośredniego kontaktu z najlepszymi z najlepszych na polskiej scenie gastronomicznej, którym bezpośrednio można zadać pytania dotyczące prowadzenia własnego biznesu gastronomicznego. Będziesz mieć możliwość nawiązania unikalnych kontaktów branżowych – takie znajomości zawsze procentują!
 
 
ZGŁOŚ SWÓJ UDZIAŁ

Zaplanuj swój dzień z Rentowną Restauracją:

8.30 – 9.30  Rejestracja uczestników
9.30 – 9.35  Rozpoczęcie konferencji i powitanie uczestników
9.35 – 10.35  Warsztat: Jak skutecznie promować restaurację w 2018 roku? Social media i real time marketing w praktyce
 
Sprawdź program szkolenia->
10.35 – 11.05 Panel dyskusyjny: social media i real time marketing w praktyce
11.05 – 11.20  Przerwa kawowa i networking
11.20 – 12.20  Jak efektywnie zarządzać stanami magazynowymi w restauracji, by zoptymalizować food cost i zwiększyć zyski lokalu? Analiza ograniczania strat żywności
 
Sprawdź program szkolenia->
12.20 – 13.00  Panel dyskusyjny: ograniczanie strat żywności w restauracji
13.00 – 14.00  Warsztat: Food design – jak serwować dania z klasą? Najnowsze trendy i techniki prezentacji potraw na talerzu
 
Sprawdź program szkolenia->
14.00 – 15.00  Lunch i networking
15.00 – 16.30 Debata:  Jakość a rentowność – jak skutecznie podnieść rentowność restauracji w 2018 roku?
 
Sprawdź program szkolenia->
16.30 – 17.00  Przerwa kawowa i networking
17.00 – 18.30  Warsztat: Fotografia kulinarna – jak szybko i apetycznie robić zdjęcia potraw smartfonem?
Sprawdź program szkolenia->
18.30   Zakończenie konferencji
 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000