Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Carlos Madeira dołączył do Jury finału Kulinarnego Pucharu Polski 2016!


Zgodnie z regułami konkursu, został wytypowany przez Sponsora Generalnego – firmę Unilever Food Solutions. Jego nominacja tym samym zamyka ostatecznie skład sędziowski tegorocznej edycji Kulinarnego Pucharu Polski.
 

Carlos Madeira ukończył kurs kulinarny i cukiernictwa w Szkole Hotelarskiej w Lizbonie, w której w późniejszych latach również wykładał. Pracował w takich restauracjach jak Righy-Palais Royal Paris i Michel. Współpracował również z firmami Rational i Bosch, a od 2002 roku związany jest z Unilever Jerónimo Martins, gdzie pełni funkcję Executive Chef’a. Odpowiadał również za przygotowanie Kadry Narodowej Juniorów Portugalii do Olimpiady Kulinarnej IKA. Jego podopieczni w 1992 i 1996  roku zdobyli srebrny medal. Jest autorem licznych materiałów publikowanych w magazynach kulinarnych. Od 1992 członek zarządu portugalskiego Stowarzyszenia Kucharzy, w którym od 2003 roku pełni funkcję wiceprezesa. Certyfikowany sędzia WACS.

Podczas finału Kulinarnego Pucharu Polski Carlos Madeira będzie oceniał dania główne przygotowane przez uczestników konkursu. Wraz z nim w loży sędziowskiej zasiądą Vogel Waynand, Georg Wallig, Silvia Castano, Gabriela Berechet, Per Mundrup oraz Jean Bos pełniący w tym roku rolę Przewodniczącego Jury.

Więcej informacji o konkursie: www.kpp.mtp.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000