Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Chef Flynn będzie ...
Edukacyjnie na Eur...
Lista finalistów X...
Konkursy nominowan...
Piąta Gala Premier...
Konkurs Kuchnia...
Młody Kreator Sztu...
Nowa odsłona Targó...
MAKRO Polska rozpo...
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Elmak
Hello Coffee
Secpol
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Fanex
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Culinary Innovators – festiwal inspiracji, smaku i designu!


Jeden z najbardziej prestiżowych i wpływowych przewodników kulinarnych na świecie, Gault&Millau Polska, zaprasza na wyjątkowe wydarzenie. Już 8 lipca na Torze Wyścigów Konnych na Służewcu odbędzie się CULINARY INNOVATORS. Po raz pierwszy, dzięki Gault&Millau Polska najważniejsi polscy Szefowie Kuchni, influencerzy i eksperci branży gastronomicznej stworzą wspólną platformę wymiany inspiracji, doświadczeń i trendów.
 
 
W tym roku, Gault&Millau Polska po raz pierwszy przygotowuje wyjątkowe wydarzenie Culinary Innovators - 8 lipca Tor Wyścigowy na Służewcu stanie się wibrującym energią i pasją centrum wymiany doświadczeń, performance’u na styku sztuki i designu, odkryć i inspiracji w niezobowiązującej, sprzyjającej networkingowi atmosferze. Wydarzenie będzie podzielone na kilka stref, z których każda odpowiadać będzie innej tematyce szeroko powiązanej z kulinariami:
  • Strefa Kreacji – miejsce, gdzie mistrzowie fine diningu przygotują dla Was dania w stylu FUN diningu
  • Strefa Degustacji – prezentacja najlepszych cydrów, win oraz piw, z których kilka będzie miało u nas swoją polską premierę!
  • Strefa Inspiracji – wybitni eksperci sztuki kulinarnej, nauki i designu zaprezentują aktualne trendy światowe
  • Strefa Innowacji – premiery najciekawszych produktów i nowych technologii związanych ze sztuką kulinarną
  • Strefa Chill – relaks, networking, wymiana myśli i kontaktów
  • Strefa Kibica – w której z Loży Honorowej można będzie śledzić wyścigi konne.
W trakcie Culinary Innovators, po raz pierwszy w Polsce zostaną wręczone nagrody dla najbardziej innowacyjnych przedsięwzięć, postaw i produktów. – Biorąc udział w najważniejszych eventach kulinarnych na całym świecie, dostrzegłam potrzebę organizacji wydarzenia, które w jednym miejscu będzie koncentrowało najważniejsze trendy branży gastronomicznej. Mamy ambicję stworzenia przestrzeni wymiany najciekawszych idei dotyczących najszerzej rozumianej sztuki kulinarnej i nowych technologii. 8 lipca to data, którą powinni zaznaczyć w kalendarzach wszyscy miłośnicy kulinariów! – mówi Justyna Adamczyk, Redaktor Naczelna i CEO Gault&Millau Polska. Po raz pierwszy w historii Gault&Millau wydarzenie będzie otwarte, a bilety będzie można zakupić przez stronę internetową ebilet.pl od 4 czerwca 2017 roku, kiedy też będzie ogłoszony program wydarzenia.
 

Gault&Millau to jeden z najbardziej prestiżowych i wpływowych przewodników kulinarnych, który od ponad 50 lat kształtuje kulturę gastronomiczną na świecie. Zadaniem Gault&Millau Polska jest promocja najlepszych polskich restauracji na arenie międzynarodowej. Anonimowi, wyszkoleni i niezależni inspektorzy dokonują oceny restauracji według międzynarodowych standardów i pilnie przestrzegają restrykcyjnych zasad etycznych: niezależności wobec ocenianych restauracji, anonimowość inspekcji, opłat za posiłki. Żółty Przewodnik, obecny w 25 krajach, wyznacza trendy na rynku kulinarnym Europy i świata – od 2014 roku do tego prestiżowego grona dołączyła Polska.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Rational Robot - Coupe Smoker Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee CTK Doram Piórex Lemonia Manitowoc Foodservice POSbistro Gastromedia Na Lunch
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000