Już 25-26 stycznia w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie odbędzie się najważniejsze wydarzenie roku prezentujące historię, tradycję i kulturę gastronomiczną Warszawy.
Produkty od najbardziej uznanych producentów, niezliczone degustacje, najlepsi szefowie kuchni i światowej klasy barmani, warsztaty i pokazy kulinarno - koktajlowe, strefa edukacji, prelekcje, prezentacje nowych trendów, goście specjalni z Polski i zagranicy oraz wspaniały Targ Festiwalowy zapewnią karnawałową ucztę dla ciała i ducha.
W ostatni weekend stycznia - 25-26.01.2020 - zapraszamy do Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie, aby w karnawałowej atmosferze spędzić czas, radując się jedzeniem, piciem i tym co najlepsze wokół polskiego stołu.
Tylko raz w roku, jedyne takie święto!
WAŻNE INFORMACJE
Godziny otwarcia:
Sobota 25.01.2020 – 12.00 – 22.00
Niedziela 26.01.2020 – 12.00 – 20.00
Ceny biletów:
- 20 zł - bilet jednodniowy, bez degustacji, upoważnia do korzystania z prelekcji, pokazów i warsztatów – ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
- 70 zł – bilet jednodniowy, z pakietem degustacyjnym – 5 produktów w strefie „Na zdrowie!”
- Bilety do nabycia na www.ebilet.pl oraz w dniu wydarzenia w kasach festiwalu. Sprzedaż biletów rozpoczyna się od godz. 11.00. Ilość biletów jest ograniczona.
Sprzedaż produktów na terenie festiwalu prowadzona będzie na podstawie żetonów zakupionych w kasach festiwalowych. Program wydarzenia oraz uczestnicy mogą ulec zmianie.
Wstęp tylko dla osób pełnoletnich. Organizator zastrzega prawo weryfikacji wieku uczestników na podstawie okazanego dokumentu tożsamości.
Kompletne informacje zawarte są w regulaminie dostępnym na
www.jedzpiwarszawo.pl oraz w miejscu wydarzenia.
Zapraszamy!
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.