Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
TECNOINOX
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Hello Coffee
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Finał Bocuse d'Or 2021 przełożony na wrzesień


20. edycja finału Bocuse d'Or odbędzie się w dniach 23-27 września 2021 w Eurexpo Lyon. A w konkurencjach kulinarnych łącznie będzie rywalizować 24 młodych szefów kuchni z całego świata.

- Powrót do biznesu i otwarcie restauracji we Francji jest wciąż niepewny i raczej nie nastąpi to przed wiosną. W związku z tym podjęliśmy wyjątkową decyzję o zmianie terminu wydania Sirha Lyon w 2021 roku. Wydarzenie odbędzie się w Eurexpo Lyon w dniach 23-27 września 2021 r. I wywrze silny wpływ na odbudowę sektora, który jest niezbędny dla społeczeństwa, gospodarki, a nawet dla naszego życia - wyjaśnia Olivier Ginon, prezes, dyrektor generalny wydarzeń GL.

Finał Bocuse d'Or pierwotnie zaplanowany był na styczeń 2021 r., jednak Sirha Lyon bierze pod uwagę obsługiwany przez siebie sektor gastronomiczny, który od marca 2020 r. został poważnie dotknięty siedmiomiesięcznym zamknięciem i zdecydowano o przełożeniu wydarzenia. Ta 20. edycja będzie bardziej niż kiedykolwiek odgrywać centralną rolę na drodze do odbudowy, ożywienia i odzyskania sił w branży gastronomicznej.

Organizatorzy Bocuse d'Or w Sirha Lyon 2021 chcą oddać żywy hołd wszystkim rodzajom usług gastronomicznych, które musiały dostosować się do tego wyjątkowego okresu w historii branży. Światowe wydarzenie odniesienia, jakim jest Bocuse d'Or, ma na celu uczczenie nie tylko powrotu do normalności, ale prawdziwej odnowy dla całego sektora!
 
 źródło: www.sirhafood.com

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System Internorga
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000