Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
28.03.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Gastronomiczny kęs wiedzy na targach POLAGRA GASTRO / INVEST HOTEL


Na przełomie września i października czeka nas kolejna edycja Międzynarodowych Targów Gastronomii i Wyposażenia Hoteli POLAGRA GASTRO / INVEST HOTEL. Podczas wydarzenia, jak co roku, szkolenia i warsztaty dla sektora HoReCa.

Kluczowym wydarzeniem targów w Poznaniu jest oczywiście Kulinarny Puchar Polski. To w strefie konkursowej spotykają się kucharze z całej Polski i obserwują rywalizację swoich kolegów, którzy podjęli wyzwanie postawione przez Radę Programową KPP. Ale nie tylko kulinarne show przyciąga na targi do Poznania. W tym roku warto przyjrzeć się programowi wydarzeń, w którym zaplanowano ciekawe spotkania z ekspertami, do czego zachęcamy managerów i osoby decyzyjne prowadzące restauracje, kawiarnie, hotele, sieci franczyzowe, bary szybkiej obsługi.

Już pierwszego dnia będzie można poznać najnowsze trendy w zachowaniach konsumenckich i to, jaki mają wpływ na rynek HoReCa w Polsce. Millenialsi, pokolenie Z oraz rosnące Silver Tsunami wymuszają zmiany na istniejących biznesach i trzeba wiedzieć jak przekuć to w sukces, jak zbudować niezwykłe doświadczenie gastronomiczne tam gdzie są klienci, czyli w przestrzeni internetowej. Szkolenie będzie poparte licznymi case studies. Ten ogrom wiedzy finalnie zostanie przekuty w praktykę na warsztatach, podczas których uczestnicy samodzielnie zaczną pracować na narzędziach i schematach marek typu lifestyle.

Drugiego dnia targów, wzorem poprzednich edycji, na targach pojawi się duet: Paweł Gruba i Piotr Rogowski, który na cyklu szkoleń przekaże wskazówki pozwalające wzmocnić lojalność i zaangażowanie pracowników oraz zwiększyć ich zadowolenie, przy jednoczesnym wzroście zysków. Nie zabraknie też wiedzy na temat prawidłowego analizowania liczb obrazujących sytuację finansową lokalu.
 
A jeśli ktoś interesuje się trendem vege to koniecznie musi udać się na spotkanie na temat perspektyw rozwoju rynku produktów roślinnych (1.10.2019). Mówi się, że oraz więcej osób deklaruje ograniczanie spożycia mięsa. A jak jest naprawdę? I co na to firmy z branży spożywczej? Czy będą dopasowywać ofertę do tego trendu czy przekonywać konsumentów, że mięso ma wiele prozdrowotnych zalet i nie należy z niego rezygnować? Na spotkaniu, zaproszeni goście postarają się odpowiedź na te pytania. Przedstawione zostaną także statystyki na temat wegan, wegetarian i osób redukujących konsumpcję mięsa, a także motywy związane z rezygnacją spożycie mięsa i wynikające z tego potrzeby.
 
Przez 4 dni targowe będzie także działała strefa edukacyjna w Coffee Village, której organizatorem są Primulator Polska oraz SCA Poland. Celem wydarzenia jest transfer wiedzy z zakresu technik przyrządzania wysokiej jakości napojów kawowych, promowanie kawy wysokiej jakości oraz prezentacja nowych trendów, jak i rozwiązań ekologicznych w biznesie. W trakcie targów odbędzie się 17 szkoleń i warsztatów, w tym specjalny moduł edukacyjny SCA – Introduction to Coffee (obowiązuje wcześniejsza rejestracja).
 
W programie targów ponadto pokazy kulinarne i wydarzenia dla hotelarzy i inwestorów tynku hotelarskiego: konferencja Hotel Investors Meeting oraz <HMC> Hotel Marketing Conference.

Targom POLAGRA GASTRO / INVEST HOTEL i POLAGRA FOOD towarzyszą także Międzynarodowe Targi Technologii Spożywczych POLAGRA TECH i Międzynarodowe Targi Techniki Pakowania i Etykietowania TAROPAK. Na wszystkie wydarzenia obowiązuje jeden bilet. Więcej informacji o programie wydarzeń targów POLAGRA GASTRO / INVEST HOTEL – TUTAJ.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000