Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Gęś w restauracji – zgłoś swój lokal


Już 11 listopada dowiemy się, gdzie warto wybrać się na smaczny obiad z gęsiną w roli głównej. Czekamy na zgłoszenia restauracji, które w ramach naszej dorocznej akcji Czas na gęsinę serwować będą potrawy z tego wyjątkowego mięsa. Zachęcamy do udziału.

Kujawsko-pomorska gęś to arystokratka wśród drobiu, a jej mięso doceniają smakosze w kraju i za granicą. Do udziału w akcji Czas na gęsinę, będącej nieodłącznym elementem naszej dorocznej kampanii gęsinowej,  zachęcamy restauracje z całego kraju. W ubiegłym roku zgłosiło się ponad 200 lokali gastronomicznych. Na zgłoszenia w tegorocznej edycji czekamy do 11 listopada.

Zgłoszenie nie wymaga żadnych opłat, wystarczy tylko wypełnić formularz online zawierający deklarację serwowania dań z gęsią w roli głównej co najmniej do 31 grudnia.

Zgłoś swój lokal -> wypełnij Formularz rejestracyjny 

Restauracje, które brały udział w akcji w latach poprzednich, nie muszą rejestrować się ponownie, wystarczy, że potwierdzą uczestnictwo mailowo

Pełna lista restauracji biorących udział w akcji będzie dostępna na stronie czasnagesine.pl w zakładce Restauracje po zakończeniu naboru.

Restauracje w zamian za serwowanie dań z gęsiny zyskują pomoc w promocji w ramach kampanii Kujawsko-pomorska gęsina na św. Marcina. Co więcej, restauratorzy otrzymują rekomendacje od swoich klientów, a lokal, który zdobędzie najlepsze opinie, zostanie nagrodzony po zakończeniu akcji. Oceny restauracji można dokonać na stronie czasnagesine.pl


Beata Krzemińska
rzecznik prasowa Urzędu Marszałkowskiego

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000