Gianluca Tomasi jest szefem kuchni w Cucina Tomasi. Ukończył l’Istituto Professionale Alberghiero w Recoaro Terme. Pierwsze doświadczenia zawodowe zdobywał w hotelu Caesar Abano Terme w Forte Village Cagliari oraz w Locanda Maggiore w Montecatini Terme.
Następnie wraz z ojcem zarządzał restauracją w rodzinnym mieście Vicenza. Gianluca Tomasi zasiądzie za stołem sędziowskim podczas dwudniowego finału Kulinarnego Pucharu Polski. Zapraszamy do kibicowania zawodnikom! 2-3 października 2018, Poznań, Międzynarodowe Targi Gastronomii i Wyposażenia Hoteli POLAGRA GASTRO i INVEST HOTEL.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.
Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl Zapoznaj się z regulaminem.