Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
28.03.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Grzegorz Bucki - finalista KPP 2018


Nigdy nie brakuje mu motywacji do pracy.
 

Moją przygodę z gotowaniem rozpocząłem 14 lat temu w jednym z Krakowskich hoteli u boku Michała Kuduka, który był w tamtym czasie szefem Kuchni

Kluczową rolę w moim rozwoju zawodowym odegrał
Rafał Targosz, z którym miałem przyjemność pracować.

W zawodzie kucharza najbardziej cenię to, że każdy dzień jest inny i nie ma miejsca na monotonię.

W sytuacjach kryzysowych w kuchni potrafię działać z chłodną głową i bardzo szybko znaleźć sposób na wyjście z problemu.

W pracy kucharza najważniejsze są chęć rozwoju, samodyscyplina i powtarzalność.

O sukcesie kucharza świadczy wzajemny szacunek w zespole oraz zadowolenie gości, którzy odwiedzają naszą restaurację.

W mojej kuchni nie brakuje nigdy motywacji do pracy.

Chciałbym przygotować kolację dla… Wszystkich gości traktuje tak samo, dla wszystkich zawsze staram się dać z siebie 100%.

W kuchni polskiej najbardziej cenię dziczyznę, grzyby oraz owce leśne.

Mam zawsze apetyt na wiśnie i czereśnie.

Na mapie świata najbardziej inspiruje mnie
Japonia.

Porzeczki kojarzą mi się z Restauracją WATER&WINE.

W dniach 2-3 października będę startował w Kulinarnym Pucharze Polski.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Adrianą Wójcikowską.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000