Nigdy nie brakuje mu motywacji do pracy.
Moją przygodę z gotowaniem rozpocząłem 14 lat temu w jednym z Krakowskich hoteli u boku Michała Kuduka, który był w tamtym czasie szefem Kuchni
Kluczową rolę w moim rozwoju zawodowym odegrał Rafał Targosz, z którym miałem przyjemność pracować.
W zawodzie kucharza najbardziej cenię to, że każdy dzień jest inny i nie ma miejsca na monotonię.
W sytuacjach kryzysowych w kuchni potrafię działać z chłodną głową i bardzo szybko znaleźć sposób na wyjście z problemu.
W pracy kucharza najważniejsze są chęć rozwoju, samodyscyplina i powtarzalność.
O sukcesie kucharza świadczy wzajemny szacunek w zespole oraz zadowolenie gości, którzy odwiedzają naszą restaurację.
W mojej kuchni nie brakuje nigdy motywacji do pracy.
Chciałbym przygotować kolację dla… Wszystkich gości traktuje tak samo, dla wszystkich zawsze staram się dać z siebie 100%.
W kuchni polskiej najbardziej cenię dziczyznę, grzyby oraz owce leśne.
Mam zawsze apetyt na wiśnie i czereśnie.
Na mapie świata najbardziej inspiruje mnie Japonia.
Porzeczki kojarzą mi się z Restauracją WATER&WINE.
W dniach 2-3 października będę startował w Kulinarnym Pucharze Polski.
W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Adrianą Wójcikowską.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.