Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Konkurs kulinarny ...
Konkurs Kulinarny ...
S.PELLEGRINO YOUNG...
Kulinarny Puchar P...
XII. Mistrzostwa P...
XIV edycja Dorszow...
Druga edycja Konku...
Mistrz i jego ucze...
Targi Polagra Gast...
Kongres Szefów Kuc...
Skok umiejętności ...
Eksperci smaku będ...
II Kulinarny Festi...
World Class Compet...
Kto może zakwalifi...
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Gorbi
Manitowoc Foodservice
Komat
Watersystem
Artykuły spożywcze
Pizzola
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
III Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra


W dniach 10.03.-12.03.2017 Hotel Atut**** ul. Toruńska 27, 62-563  Licheń Stary gościć będzie uczestników kolejnej edycji III MISTRZOSTW POLSKI W POTRAWACH I KAWIORZE Z JESIOTRA.

Organizatorzy zapraszają do udziału zespoły reprezentujące restauracje i hotele z całej Polski.

Tematem przewodnim konkursu jest jesiotr i kawior z jesiotra oraz deser na bazie śmietany DEBIC i jednego dowolnego produktu podanego na porcelanie firmy DAJAR.
 
Zwycięzcy konkursu otrzymają m.in. nagrody pieniężne:

I miejsce – 1600 zł, II miejsce– 1200 zł , III miejsce – 800 zł, statuetkę – rzeźbę jesiotra oraz wiele atrakcyjnych nagród rzeczowych i upominków od sponsorów.
 


Konkurs odbędzie się w sobotę, 11.03.2017 r. Zgłoszenia przyjmowane są do 1.03.2017 r.
Zespoły oceniane będą przez zacne grono jurorów: Roberta Sowę, Adama Chrząstowskiego oraz Adama Dmyterko.

Szczegółowe informacje dostępne są na: www.jesiotrikawior.pl
 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robot - Coupe Pizzola Smoker Belgium`s Best Reinex Barry Callebaut easyFairsŽ Poland CTK Doram Piórex Manitowoc Foodservice LMS Online Sp. z o.o. M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Voigt Tableart Tomasz Miszczak Steinberg Komat Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gorbi Espiga M&M Gastro POSbistro Belfood Na Lunch Iglotex
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000