Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Druga edycja Konku...
Gault&Millau Tour ...
Kongres Szefów Kuc...
3. edycja Rentowne...
S.PELLEGRINO YOUNG...
Kulinarny Puchar P...
Mistrz i jego ucze...
Targi Polagra Gast...
Kongres Szefów Kuc...
Skok umiejętności ...
Eksperci smaku będ...
II Kulinarny Festi...
World Class Compet...
Kto może zakwalifi...
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
RATIONAL
Robot - Coupe
Smoker
Makro Cash & Carry
Caffetea
Gorbi
Manitowoc Foodservice
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Secpol
Iglotex
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
III Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra


W dniach 10.03.-12.03.2017 Hotel Atut**** ul. Toruńska 27, 62-563  Licheń Stary gościć będzie uczestników kolejnej edycji III MISTRZOSTW POLSKI W POTRAWACH I KAWIORZE Z JESIOTRA.

Organizatorzy zapraszają do udziału zespoły reprezentujące restauracje i hotele z całej Polski.

Tematem przewodnim konkursu jest jesiotr i kawior z jesiotra oraz deser na bazie śmietany DEBIC i jednego dowolnego produktu podanego na porcelanie firmy DAJAR.
 
Zwycięzcy konkursu otrzymają m.in. nagrody pieniężne:

I miejsce – 1600 zł, II miejsce– 1200 zł , III miejsce – 800 zł, statuetkę – rzeźbę jesiotra oraz wiele atrakcyjnych nagród rzeczowych i upominków od sponsorów.
 


Konkurs odbędzie się w sobotę, 11.03.2017 r. Zgłoszenia przyjmowane są do 1.03.2017 r.
Zespoły oceniane będą przez zacne grono jurorów: Roberta Sowę, Adama Chrząstowskiego oraz Adama Dmyterko.

Szczegółowe informacje dostępne są na: www.jesiotrikawior.pl
 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Pizzola RATIONAL Robot - Coupe Robvita Smoker M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Secpol Watersystem Reinex Barry Callebaut Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Na Lunch Manitowoc Foodservice Uzdrowisko Wysowa S.A. M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego LMS Online Sp. z o.o. Voigt Belgium`s Best Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gaspol Tableart Tomasz Miszczak Komat Barson Espiga Iglotex
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000