Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Gala Gault&Millau ...
XIII Festiwal Kuch...
II Mistrzostwa Pol...
Targi EuroGastro i...
Targi INTERNORGA w...
Międzynarodowe Tar...
Znamy już miejsce ...
S.PELLEGRINO YOUNG...
Mistrz i jego ucze...
Skok umiejętności ...
Eksperci smaku będ...
II Kulinarny Festi...
World Class Compet...
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Hello Coffee
M&M Gastro
Caffetea
Komat
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Caffetea
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
II Mistrzostwa Polski w Przyrządzaniu Ślimaków i Owoców Goji


Ogłaszamy drugi w swoim rodzaju konkurs kulinarny II Mistrzostwa Polski w Przyrządzaniu Ślimaków i Owoców Goji. Nagrody będą mega, więc radzimy czytać dalej i zabrać się do pracy!

Pomysłodawcą  i organizatorem  konkursu jest Daniel Twardo i nikt!!!!

Konkurs odbędzie się 17 marca 2018r. w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych przy ul. Włodzimierza Wolskiego 8 w Serocku. Startować będzie 6 drużyn profesjonalistów i 6 drużyn ze szkół gastronomicznych, składających się z 2 osób, których wybierzemy z przesłanych do nas prac.

Początek wydarzenia 16 marca, zaczynamy odprawą uczestników i wykładem tematycznym. Wszystkim uczestnikom zapewniamy możliwość noclegu oraz gratisowe pełne wyżywienie podczas całego eventu.

Przewodni temat konkursu to ślimak i owoce goji oraz jeszcze jeden specjalny produkt, ale to już niespodzianka - niedługo zdradzimy. Pełny regulamin oraz arkusz zgłoszeniowy już się tworzy, niebawem opublikujemy. Wybranych 6 ekip wystartuje w konkursie i będzie musiało przyrządzić 6 porcji swojego dania w 60 min.

Wieczorem 17 marca 2018r. po konkursie odbędzie się gala i wręczenie wspaniałych nagród od sponsorów oraz bal.

Przewidywane nagrody: I, II, III miejsce

  • Puchar
  • Dyplom
  • staże w najlepszych restauracjach w europie z * Michelin
  • nagrody od sponsorów
  • nagroda niespodzianka

Przewidywane nagrody: IV, V, VI miejsce

  • Dyplom
  • staże w najlepszych restauracjach w Polsce
  • nagrody od sponsorów

Skład jury Vip
Mamed Chalidow

Skład jury degustacyjnego

  • Wiesław Bober
  • Jean Bos
  • Artur Świerżewski
  • Mateusz Ciołko
  • Piotr Domański
  • Marek Kropielnicki

Skład jury technicznego

  • Marcin Kaczmarek-Pielin
  • Rajmund Królik
  • Piotr Smoleński

HARMONOGRAM IMPREZY

16 marca 2018 roku – sobota
Godz 16.00 zakwaretowanie uczesników
Godz 18.00 odprawa sedziów i ekip bioracych udział w konkursie (preludium na temat ślimaków)
omówienie konkursu, losowanie ekip i stanowisk
Godz 19.30 wydawanie ślimaków
Godz 20.00-23.00 kolacja

17 marca roku - niedziela
Godz 6.00 do 11.00 sniadanie
Godz 8.30 przywitanie przez organizatorów ekip kucharskich
Przedtawienie składu sędziowskiego przedstawienie startujacych ekip
Godz 8.50 wejscie na stanowiskapierwszych ekip
Godz 9.00-15.00  KONKURS KULINARNY
Godz 9.00-15.00 live cooking, pokazy na stanowiskach sponsorów.
Godz 19.00 Gala Diner
Ogłoszenie wyników konkursu
Zabawa do białego rana
 
18 marca 2018- poniedziałek
Godz 6.00-11.00 śniadanie w hotelu
Do godz 12 wymeldowanie z hotelu

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Smoker Matlix Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Lemonia Sokołów Gaspol Menos Steinberg EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Barson Gorbi M&M Gastro Werner & Mertz Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Piórex Reinex CTK Doram Barry Callebaut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000