Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
19.03.2024
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
IX Beskidzki Konkurs Młodych Kucharzy w Cieszynie


Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. Macierzy Ziemi Cieszyńskiej

oraz

Beskidzki Klub Kulinarny

ma przyjemność zaprosić Państwa na

IX Beskidzki Konkurs Młodych Kucharzy Cieszyn 07.11.2017

Informacje dotyczące konkursu:

1. Organizatorem konkursu są:

  • Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Cieszynie, Plac Londzina 3,
  • Beskidzki Klub Kulinarny z siedzibą w Skoczowie.

2. Konkurs odbędzie się 7 listopada 2017 r. w ZSEG Cieszyn, pl. Londzina 3.
3. Konkurs adresowany jest do uczniów szkół gastronomicznych.
4. Celem konkursu jest:

  • propagowanie i pogłębianie wiedzy kulinarnej,
  • doskonalenie umiejętności zawodowych,
  • pobudzenie kreatywności uczniów.

5. Uczestnicy startują indywidualnie, po jednym zawodniku z każdej szkoły.
6. Uczestnicy przygotowują potrawy z kasz (z polskich upraw).
7. Każdy uczestnik konkursu wykonuje danie zasadnicze w ilości 4 porcji.
8. Numer zgłoszenia ucznia jest jednocześnie numerem startowym.

9. Zgłoszenia szkół i uczestników oraz receptury na 4 porcje należy przesłać do ZSEG elektronicznie na adres bozena_pieszka@op.pl lub telefonicznie pod numer 601 517 218, p. Bożena Pieszka, do dnia 31.10.2017 roku.
10. Bliższe informacje i komplet dokumentów będą podane w terminie do 30 września 2017 r. na stronie internetowej szkoły www.zseg.cieszyn.pl
11. Wszyscy uczestnicy otrzymują dyplomy, a laureaci pierwszych trzech miejsc nagrody rzeczowe ufundowane przez sponsorów.
12. W dniu konkursu dostępna będzie kawiarenka, do której zapraszamy na poczęstunek wszystkich uczestników, opiekunów oraz gości – sala nr 45 (parter).
13. Organizacja dnia konkursu:

  • 8:00-8:30 rejestracja uczestników,
  • 9:00 - odprawa uczestników,
  • 9:30 - rozpoczęcie konkursu w pracowniach nr: 49 i 50,
  • ok 14:00 - ogłoszenie wyników i wręczenie nagród w auli; sala nr 85 (trzecie piętro).

14. Organizatorzy zastrzegają sobie prawo do zmian w regulaminie.
15. W przypadku małej ilości zgłoszeń istnieje możliwość startu dwóch uczniów z jednej szkoły.

Do pobrania:
Regulamin
Karta zgłoszeniowa

 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000