Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Druga edycja Konku...
Gault&Millau Tour ...
Kongres Szefów Kuc...
3. edycja Rentowne...
S.PELLEGRINO YOUNG...
Kulinarny Puchar P...
Mistrz i jego ucze...
Targi Polagra Gast...
Kongres Szefów Kuc...
Skok umiejętności ...
Eksperci smaku będ...
II Kulinarny Festi...
World Class Compet...
Kto może zakwalifi...
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
RATIONAL
Robot - Coupe
Smoker
Makro Cash & Carry
Caffetea
Gorbi
Manitowoc Foodservice
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Secpol
Iglotex
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Już w marcu w Hamburgu najważniejsza impreza branży HoReCa w Europie


W terminie 17–21 marca 2017 roku w Hamburgu odbędzie się 91. edycja Międzynarodowych Targów Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarstwa i Cukiernictwa INTERNORGA. Targi w Hamburgu to najstarsza (od 1921 roku) i największa w Europie oraz jedna z największych i najbardziej prestiżowych imprez wystawienniczych branży HoReCa na świecie.
 
Dzięki dużej liczbie wystawców (ponad 1.300 firm) i zwiedzających (ponad 95.000 gości) oraz ich najwyższej fachowości (ponad 90% gości to fachowcy z branży) targi dają najlepszą okazję do zapoznania się z najnowszymi trendami i innowacjami w branży oraz nawiązania dużej liczby kontaktów handlowych.
 
 
Targi INTERNORGA są barometrem branży gastronomicznej w Europie. To w czasie tej imprezy, dzięki najwyższej fachowości wystawców oraz korzystnemu marcowemu terminowi tworzą się trendy na nadchodzący sezon, pokazywane są nowatorskie produkty i techniczne innowacje. Wiele firm czeka z premierową prezentacją swoich nowości właśnie na targi w Hamburgu.
 
Oferta prezentowana przez wystawców jest bardzo szeroka i obejmuje techniki kuchenne i gastronomiczne oraz wyposażenie zaplecza kuchennego (hale A2, A3 i A4), żywność i napoje (hale A1, B1, B4, B2 parter, B3 piętro), wyposażenie hoteli, restauracji, barów i innych punktów żywienia zbiorowego (hale B5 i B7), wyposażenie, maszyny i urządzenia dla piekarń i cukierni, wyposażenie punktów sprzedaży (hale B6 i B6.1), sprzęt komputerowy i oprogramowanie dla branży, systemy rejestrujące i zabezpieczające, systemy rezerwacji hotelowych (hale B2 piętro i B3 parter) oraz gastronomię na powietrzu (tereny targowe na zewnątrz hal wystawienniczych).
 
Targi INTERNORGA dają możliwość zdobycia informacji o nowościach w branży, poznania osiągnięć konkurencji oraz wymiany wiedzy i doświadczeń z fachowcami. Służy temu bogaty program ramowy stale towarzyszący targom, na który składają się kongresy, fora, wykłady, a także pokazy, prezentacje i liczne konkursy. W tym roku w programie ramowym znalazły się: kongres FoodService Forum, Niemiecki Kongres Żywienia Zbiorowego, Forum Catering w Szkole, prezentacja poświęcona piwu wytwarzanemu w sposób rzemieślniczy Craft Beer Arena, zawody w wypiekaniu pizzy o tytuł  mistrza Europy Giropizza d’Europa, prezentacja firm wchodzących na rynek Newcomers’ Area, forum trendów Pink Cube, pokazy Grill & BBQ Court, wykłady, prezentacje i workshopy dla branży piekarskiej Baker’s Blue Box, zawody dla cukierników Cofectionery Art., prezentacja cukiernicza BACK Stage, konkurs dla młodych i dopiero powstających firm INTERNORGA Gastro StartUp, konkurs innowacyjnych produktów i rozwiązań dla branży INTERNORGA Future Award, zawody dla młodych kucharzy Next Chef Award, prezentacja dekoracyjnych nakryć stołów SKYWALK Tafel, prezentacja restauracji na kółkach Food truck villige, Targi FH Nord poświęcone branży mięsnej, Forum Związku DEHOGA oraz miejsce spotkań i nawiązywania kontaktów Cafe-Future.Live.

Targi będą otwarte dla zwiedzających w godzinach 10.00–18.00. Bilety można nabyć w kasie, bądź w przedsprzedaży w Przedstawicielstwie Targów Hamburskich w Polsce (tel. 22-620 72 98, mail: kuzminiska@eurotargi.com)
 
Sprawdź: 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Pizzola RATIONAL Robot - Coupe Robvita Smoker M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Secpol Watersystem Reinex Barry Callebaut Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Na Lunch Manitowoc Foodservice Uzdrowisko Wysowa S.A. M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego LMS Online Sp. z o.o. Voigt Belgium`s Best Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gaspol Tableart Tomasz Miszczak Komat Barson Espiga Iglotex
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000