Kongres Szefów Kuchni powstał z myślą o integracji środowiska, lepszej wymianie poglądów i opinii oraz zapewnieniu szefom kuchni najwyższej jakości wiedzy merytorycznej z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi, zakupami, zapasami, całą restauracją, własnym nazwiskiem oraz treningu przywództwa.
Czy sprawne zarządzanie zespołem może przyczynić się do sukcesu Szefa Kuchni? Czego od szefa kuchni mogą oczekiwać podwładni? Jak kontrolować food cost i zarządzać zapasami? Jakie są najczęściej popełniane błędy w polskich restauracjach? Kim jest lider? Jak kreować swój wizerunek?
Przedstawiamy pełen program merytoryczny Kongresu Szefów Kuchni 2016
- 10.00 Czy sprawne zarządzanie zespołem może przyczynić się do sukcesu Szefa Kuchni? Jak stworzyć w kuchni zgrany zespół? Jak motywować pracowników? Jak delegować obowiązki i spać spokojnym snem? Zarządzanie zespołem; motywowanie i delegowanie obowiązków dla Szefów Kuchni. Marta Baraniak – Wiśniewska
- 10.40 Czego mogą oczekiwać nasi podwładni? Aspekty prawne zarządzania zespołem. Małgorzata
- Buczkowska
- 11.20 Jak kontrolować food cost i zarządzać zapasami? Mity i fakty na temat zarządzaniamagazynem. Piotr Rogowski
- 12.00 – networking/szkolenia produktowe
- 13.00 Podstawowe grzechy restauracji. Jak uniknąć spadku zysków i braku klientów? Jakie są najczęściej popełniane błędy w polskich restauracjach? Złote zasady. Anna Dębska
- 13.40 Między tradycją a nowoczesnością. Molekuły czy produkty regionalne? Czy istnieje kuchnia polska? Jak powinna wyglądać dzisiejsza kuchnia na światowym poziomie? – Jarosław Uściński, Jarosław Walczyk, Janusz Pasikowski, Jean Bos, Witek Iwański, Michał Molenda, Rafał Wronka, Robert Głyda
- 14.20 networking/szkolenia produktowe
- 15.20 Personal branding. Od kuchni czyli mistrz na widelcu. Joanna Janowicz
- 16.00 LIDER, czyli kto? Jak buduje się lidera? Generał Roman Polko.
Więcej informacji na: www.kongresszefowkuchni.pl
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.