Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
27.04.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Kongres Szefów Kuchni 2016


O sukcesie restauracji w dużej mierze decyduje szef kuchni, od którego należy oczekiwać wiedzy eksperckiej w dziedzinie kulinariów, a także profesjonalizmu w zarządzaniu personelem, zakupami i niejednokrotnie całą restauracją. W Polsce bardzo długo był to, a może nadal jest, zawód niedoceniany. Mimo to awans na szefa kuchni to wielkie wyróżnienie. Należy jednak pamiętać, że wymaga ono multidyscyplinarnych kompetencji i łączy się z wielkim stresem.
 
Niejednokrotnie wydanie wszystkich zamówień nie pozostawia wręcz żadnego marginesu na pomyłki, a pracujący pod presją czasu i oczekiwań, nieustannie oceniani szefowie kuchni muszą radzić sobie z niezwykłym stresem.
 
 
Kongres Szefów Kuchni powstał z myślą o integracji środowiska, lepszej wymianie poglądów i opinii oraz zapewnieniu szefom kuchni najwyższej jakości wiedzy merytorycznej z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi, zakupami, zapasami, całą restauracją, własnym nazwiskiem oraz treningu przywództwa. Celem jest także znalezienie najlepszych metod walki z pojawiającym się stresem i wypaleniem.
 
W wydarzeniu udział weźmie ok. 800 uczestników. Oprócz wystąpień i paneli dyskusyjnych organizator przewidział sesje networkingowe. Kongresowi towarzyszyć będzie Strefa Dostawców, w ramach której firmy będą mogły pokazać swoje nowości i innowacyjne rozwiązania.
 
 
Kongres ma formę zamkniętą. Uczestniczyć w nim mogą jedynie osoby, które dostaną imienne zaproszenie zawierające specjalny kod lub zgłoszą chęć udziału poprzez wypełnienie formularza zgłoszeniowego zamieszczonego na stronie www.kongresszefowkuchni.pl, a następnie otrzymają potwierdzenie swojej rejestracji. Zgłoszenie uczestnictwa oraz udziału w Strefie Dostawców można wypełnić już dziś. Udział w wydarzeniu dla Szefów Kuchni jest bezpłatny. Koszt udziału dla innych osób związanych z branżą to 149 - 349 PLN w zależności od terminu zgłoszenia.
 
Bieżące informacje na temat wydarzenia publikowane są na profilu Kongresu na facebook’u. Zgłoszenia do Strefy Dostawców przyjmowane są pod adresami: paulina@forumevential.pl oraz biuro@forumevential.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000