Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Konkurs Kuchnia...
Galicyjskie Smaki ...
XIII Mistrzostwa P...
IV Międzynarodowy ...
Kongres Szefów Kuc...
Dorszowe Żniwa 201...
Culinary Innovator...
Bartosz Peter będz...
MAKRO Polska rozpo...
Kulinarny Puchar P...
Czas na noworoczne...
Goût de Franc...
Druga edycja Spotk...
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
GRILL KAMADO
Gastromix
Naczynia Polska
GROS
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Fanex
Sokołów
Belfood
Lemonia
Barry Callebaut
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Kongres Szefów Kuchni 2018


Tegoroczna edycja, po raz pierwszy odbędzie się w EXPO XXI czyli praktycznie w centrum Warszawy. Data Kongresu zaplanowana jest na 9 października 2018. Obserwując rosnącą z roku na rok frekwencję i duże zainteresowanie wydarzeniem, organizatorzy przewidują udział nawet 2.000 szefów z całej Polski. Dlatego Sala Plenarna będzie przygotowana na ok. 1.000 słuchaczy. Jednocześnie wielkość powierzchni prezentacyjnej dla firm została ograniczona.

Celem Kongresu jest przede wszystkim edukacja oraz wymiana poglądów pomiędzy szefami, a także budowanie prestiżu zawodu szefa kuchni oraz solidarności zawodowej. Bardzo istotnym jego elementem jest oczywiście możliwość nawiązania bezpośrednich kontaktów z dostawcami i zapoznania się z ofertą, zależy nam jednak na tym by Kongres zachował swój zamknięty profesjonalny charakter. Zdajemy sobie sprawę, że nie w każdej restauracji mogą być serwowane homary, jednak chcielibyśmy, żeby jadąc na Kongres szefowie widzieli, że to miejsce, gdzie będą mogli porozmawiać z dostawcami jakościowych produktów. Dlatego zdecydowaliśmy się na ograniczenie dostępnej dla dostawców powierzchni i ich selekcję, a równocześnie dalszą inwestycję w część edukacyjną przedsięwzięcia – mówi Agnieszka Huszczyńska, prezes Evential, organizatora Kongresu.
 

Od tego roku Kongres Szefów Kuchni to nie tylko październikowe spotkanie, ale także całoroczna Akademia Szefa Kuchni, która wystartowała z ciekawymi tekstami, a już wkrótce zaprezentuje pierwsze video-rozmowy z ekspertami i ciekawymi postaciami z branży.

Rozwój wydarzenia i platformy edukacyjnej  możliwy jest dzięki  Partnerom Kongresu, a przede wszystkim Partnerom Strategicznym, tj. Hendi, Grafen i Fine Dine.

Szczegółowy program Kongresu: www.kongresszefowkuchni.pl/program
Udział dla szefów Kuchni i ich zastępców jest bezpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.
Panel rejestracyjny Kongresu Szefów Kuchni: www.kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-sie
Więcej: www.kongresszefowkuchni.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Robvita Smoker GRILL KAMADO Gastromix Matlix Naczynia Polska GROS HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Reinex Barry Callebaut Barson Caffetea Tableart Tomasz Miszczak
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000