Dlatego zamiast jednego programu, który zazwyczaj zawierał około 9 wystąpień, w tym roku organizatorzy proponują aż 3 bloki tematyczne, z których każdy zawiera aż 8 wystąpień. Bloki podzielone zostały na 3 kategorie.
BLOK ZIELONY poświęcony trendom odbędzie się w godzinach 8:00 – 11:30
BLOK CZERWONY poświęcony technikom zarządzania odbędzie się w godzinach 12:00 – 15:30
BLOK POMARAŃCZOWY poświęcony zagadnieniom związanym z kreatywnością odbędzie się w godzinach 16:00 – 19:30
W ten sposób przez cały dzień pełnego programu prelekcji będzie mogło na żywo wysłuchać w sumie 900 uczestników. Po każdym bloku nastąpi pełna dezynfekcja widowni. Przed i po wysłuchaniu prelekcji słuchacze będą mogli pozostawać w części ekspozycyjnej. Ze względu na ograniczenia w możliwości przyjęcia uczestników, szczególnie istotna będzie w tym roku kolejność zgłoszeń.
Rozwój wydarzenia możliwy jest dzięki Partnerom Kongresu, a przede wszystkim Partnerom Strategicznym, tj. Hendi, Grafen i Fine Dine.
Szczegółowy program Kongresu: https://kongresszefowkuchni.pl/program/.
Udział dla szefów Kuchni i ich zastępców jest bezpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.
Rezerwacja miejsca na sali plenarnej, ze względu na ograniczenia sanitarne i wynikającą z nich konieczność odpowiedzialnego podejmowania decyzji o rezerwacji miejsc przez uczestników, aby nie blokować ich dostępności, kosztuje 22 PLN brutto.