Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
19.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Kongres Szefów Kuchni 2020


Kongres Szefów Kuchni to największe spotkanie szefów kuchni w Polsce. W tym roku wydarzenie przeniesione zostało na listopad. W jego trakcie szefowie będą mieli możliwość wysłuchania wielu ważnych prelekcji, wymienienia się doświadczeniami oraz zapoznania się z wyselekcjonowaną ofertą dostawców dla branży HoReCa.

W tym roku, jak nigdy dotąd, potrzebujemy w gastronomii wzajemnego wsparcia, poczucia wspólnoty i solidarności, a także po prostu bycia razem, spotkania się i oderwania na chwilę od trudnych spraw roku 2020. Dlatego tegoroczna edycja Kongresu Szefów Kuchni dobywa się pod hasłem: Dzień Szefowskiej Wspólnoty.

Rozumiejąc silną potrzebę spotkania oraz omówienia wielu ważnych i pilnych tematów, organizatorzy nie zapomnieli jednocześnie o nowych wymogach bezpieczeństwa. Z powodu reżimu sanitarnego ograniczona została ilość powierzchni przeznaczonej na część ekspozycyjną. Znacząco zwiększona została natomiast powierzchnia przeznaczona dla słuchaczy biorących udział w części merytorycznej. Pomimo tych zabiegów w jednym momencie na sali plenarnej przebywać będzie mogło jedynie 300 słuchaczy. Dotychczas mówcy w trakcie Kongresu mieli możliwość zwracania się do publiczności liczącej nawet 900 osób.
 


Dlatego zamiast jednego programu, który zazwyczaj zawierał około 9 wystąpień, w tym roku organizatorzy proponują aż 3 bloki tematyczne, z których każdy zawiera aż 8 wystąpień. Bloki podzielone zostały na 3 kategorie.

BLOK ZIELONY poświęcony trendom odbędzie się w godzinach 8:00 – 11:30

BLOK CZERWONY
poświęcony technikom zarządzania odbędzie się w godzinach 12:00 – 15:30

BLOK POMARAŃCZOWY poświęcony zagadnieniom związanym z kreatywnością odbędzie się w godzinach 16:00 – 19:30

W ten sposób przez cały dzień pełnego programu prelekcji będzie mogło na żywo wysłuchać w sumie 900 uczestników. Po każdym bloku nastąpi pełna dezynfekcja widowni. Przed i po wysłuchaniu prelekcji słuchacze będą mogli pozostawać w części ekspozycyjnej. Ze względu na ograniczenia w możliwości przyjęcia uczestników, szczególnie istotna będzie w tym roku kolejność zgłoszeń.

Rozwój wydarzenia możliwy jest dzięki  Partnerom Kongresu, a przede wszystkim Partnerom Strategicznym, tj. Hendi, Grafen i Fine Dine.

Szczegółowy program Kongresu: https://kongresszefowkuchni.pl/program/.

Udział dla szefów Kuchni i ich zastępców jest bezpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.
Rezerwacja miejsca na sali plenarnej, ze względu na ograniczenia sanitarne i wynikającą z nich konieczność odpowiedzialnego podejmowania decyzji o rezerwacji miejsc przez uczestników, aby nie blokować ich dostępności, kosztuje 22 PLN brutto.
 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Debic Cukiernia M&K iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000