Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Hello Coffee
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Konkurs Kulinarny Czas na rybę 2020


W dniach 3-4 października 2020 roku odbędzie się na Zamku Książęcym w Niemodlinie w ramach Święta Karpia. W pierwszy dzień o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia będą walczyli uczniowie, natomiast w drugi dzień profesjonaliści.

Czas na rybę! to profesjonalny Konkurs kulinarny, organizowany przez Rybacką Lokalną Grupę Działania "Opolszczyzna". Konkurs odbywa się zawsze w pierwszy weekend października, podczas Wojewódzkiego Święta Karpia oPolskiego na Zamku w Niemodlinie.

Skład JURY dla Szefów Kuchni:

  •     Marcin Soból - Przewodniczący
  •     Krzysztof Szulborski
  •     Jarosław Usiciński
  •     Iwona Niemczewska
  •     Bartosz Peter
  •     Jean Bos
  •     Kurt Scheller
  •     Tomasz Smoczyk
  •     Wojciech Harapkiewicz.

W 2020 roku, w związku z trwającą epidemią koronawirusa, zaplanowano zorganizować sam Konkurs Kulinarny, natomiast Święto Karpia zostanie podzielone na kilka mniejszych wydarzeń w innych terminach.

Terminy zgłoszeń:

  • "Czas na rybę" - termin nadsyłania zgłoszeń upływa w dniu 10 września 2020 r. (decyduje data wpływu).
  • "Czas na rybę - Junior!” - termin nadsyłania zgłoszeń upływa w dniu 14 września 2020 r. (decyduje data wpływu).

Zbiór dokumentów oraz formularzy do udziału w konkursie do pobrania pod tym linkiem: http://www.swietokarpia.pl/cnr/konkurs/zgloszenia

Informacji dodatkowych udziela organizator: Rybacka Lokalna Grupa Działania “Opolszczyzna” – tel. 535 380 010 lub 790 247 247.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System Internorga
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000