Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Ramón Roteta
Michał Kozłowski
Bartosz Fabiś
Piotr Kamieniczny ...
Monika Ignaciuk bę...
Dariusz Osika
Grzegorz Adamarek
Jaroslav Orsevski
Adriana Wójcikowsk...
Grzegorz Bucki
Jędrzej Matyśkiewi...
Marcin Borowczyk
Katarzyna Kaczmarc...
Piotr Huszcz
Robert Branicki - ...
Jarek Owczarczyk -...
Gianluca Tomasi za...
Bartosz Puchałka
Dawid Konior
Marcin Nowak
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Gros
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Elmak
Hello Coffee
Menos
Caffetea
Fanex
Nektar Natura
Sokołów
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Paweł Kubera ponownie w finale KPP!


Lubi kuchnię śródziemnomorską i chciałby wybrać się na Malediwy.

 
Paweł Kubera o sobie:

Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem… Z gastronomią jestem związany od 17 lat. Swoje pierwsze kroki stawiałem poznańskich restauracjach Adria i Kresowa. Później umiejętności szlifowałem w restauracji Bażanciarnia Pani Magdy Gessler.

Ważnym krokiem w rozwoju mojej kariery zawodowej było szkolenie w Instytucie Paula Bocuse w Lyonie oraz praca w Mielżyński WineBar, a także praca z Chef’em Lechem Plucińskim. W 2010 roku objąłem funkcję szefa kuchni Hotelu Zieliński, od tego momentu zaczęła się moja przygoda z  konkursami kulinarnymi, która trwa do dzisiaj.

Inspirację do gotowania czerpię z natury i kuchni świata.

Budowanie dania zaczynam od zapoznania się z produktami, na jakich będę pracował. Następnie pomysły przelewam na talerz, metodą prób i błędów dochodzę do końcowego dania.

W pracy motywuje mnie zadowolenie gości.

Najbardziej lubię przyrządzać dania kuchni śródziemnomorskiej.

Moje popisowe danie to … stale go szukam.

Nie wyobrażam sobie kuchni bez dobrego zespołu.

Chciałbym poznać kuchnię azjatycką.

Nie lubię smaku tofu.

Mój największy sukces zawodowy to... myślę, że jeszcze jest przede mną.

Za 5 lat chciałbym być właścicielem małej restauracji.

W dobry nastrój zawsze wprowadza mnie czas spędzony z rodziną.

Gdybym wygrał bilet do dowolnego miejsca na świecie wybrałbym Malediwy, ponieważ to świetne miejsce do nurkowania.

W dniach 26-27 września będę świetnie się bawił robiąc to co kocham.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Kajetanem Świokłą.

Paweł Kubera z Kajetenem Świokłą w KPP 2016 zajęli II miejsce.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robot - Coupe Robvita Pizzola Smoker Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee M&M Gastro Steinberg Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Nektar Natura Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Gorbi Iglotex
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000