Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
19.03.2024
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Forum ekspertów
Paweł Kubera ponownie w finale KPP!


Lubi kuchnię śródziemnomorską i chciałby wybrać się na Malediwy.

 
Paweł Kubera o sobie:

Moją przygodę z profesjonalną gastronomią rozpocząłem… Z gastronomią jestem związany od 17 lat. Swoje pierwsze kroki stawiałem poznańskich restauracjach Adria i Kresowa. Później umiejętności szlifowałem w restauracji Bażanciarnia Pani Magdy Gessler.

Ważnym krokiem w rozwoju mojej kariery zawodowej było szkolenie w Instytucie Paula Bocuse w Lyonie oraz praca w Mielżyński WineBar, a także praca z Chef’em Lechem Plucińskim. W 2010 roku objąłem funkcję szefa kuchni Hotelu Zieliński, od tego momentu zaczęła się moja przygoda z  konkursami kulinarnymi, która trwa do dzisiaj.

Inspirację do gotowania czerpię z natury i kuchni świata.

Budowanie dania zaczynam od zapoznania się z produktami, na jakich będę pracował. Następnie pomysły przelewam na talerz, metodą prób i błędów dochodzę do końcowego dania.

W pracy motywuje mnie zadowolenie gości.

Najbardziej lubię przyrządzać dania kuchni śródziemnomorskiej.

Moje popisowe danie to … stale go szukam.

Nie wyobrażam sobie kuchni bez dobrego zespołu.

Chciałbym poznać kuchnię azjatycką.

Nie lubię smaku tofu.

Mój największy sukces zawodowy to... myślę, że jeszcze jest przede mną.

Za 5 lat chciałbym być właścicielem małej restauracji.

W dobry nastrój zawsze wprowadza mnie czas spędzony z rodziną.

Gdybym wygrał bilet do dowolnego miejsca na świecie wybrałbym Malediwy, ponieważ to świetne miejsce do nurkowania.

W dniach 26-27 września będę świetnie się bawił robiąc to co kocham.

W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię z Kajetanem Świokłą.

Paweł Kubera z Kajetenem Świokłą w KPP 2016 zajęli II miejsce.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Debic Cukiernia M&K iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000