KATEGORIA – UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH
- Patryk Willich i Małgorzata Skierka – P.Z.S. nr 1 – KOŚCIERZYNA
- Wojciech Truk i Ilona Kruczek – Technikum Lider – LUBLIN
- Bartosz Wiśniewski i Klaudia Trudnowska – Z.S.G. im. Jarosława Iwaszkiewicza – BYDGOSZCZ
- Przemysław Kopania i Kamil Przewdziecki – Z.S.G.H. im. Stanisława Bergera – WARSZAWA ul. Majdańska
- Wojciech Komsa i Sebastian Błażejewski – Z.S.G. im. Mikołaja Spytka Ligęzy – RZESZÓW
- Emil Kobierecki i Patryk Witczak – N.T.G.Z.D.Z. – WARSZAWA
- Patryk Nowak i Marta Gąsiorowska – Z.S.C.K.R. im. Jadwigi Dziubińskiej – GOLĄDKOWO
- Milena Marcinowska i Konrad Stypułkowski – Z.S.G. im. prof. E. Pijanowskiego – WARSZAWA ul. Poznańska
- Przemysław Gorczyński i Sebastian Melnicki – Z.S. im. Bolesława Prusa – PUŁTUSK
- Michał Mikołajczyk i Igor Simora – Z.S.S.G. – WARSZAWA ul. Komorska
KATEGORIA – UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH – EKIPY REZERWOWE
- Antoni Słonawski i Wiktor Sochacki – Z.S.G. im. prof. E. Pijanowskiego – WARSZAWA ul. Poznańska
- Łukasz Dzikowski i Maciej Nieć – Z.S. nr 7 im. Komisji Edukacji Narodowej – WAŁBRZYCH
- Natalia Lipnicka i Agnieszka Leśniewska – Z.S.G. – WROCŁAW
KATEGORIA – PROFESJONALIŚCI
- Mariusz Śliwiński i Marcin Piotrowski – Hotel Windsor – JACHRANKA
- Michał Ziaja i Karol Płoch – Hilton Garden Inn – RZESZÓW
- Patryk Stępiński i Przemek Bednarz – Hotel BoniFaCio – SOCHOCIN
- Adam Frelak i Adrian Głowala – Restauracja 99 – WARSZAWA
- Marcin Gerasik i Dawid Bielecki – Różany Dwór – SKRZESZEW
- Rafał Grzegorzek i Marcin Prybacki – Restauracja Art Deco – POLANICA ZDRÓJ
- Tomasz Nasiłowski i Wkitor Gnich – Restauracja L'Arc – WARSZAWA
- Cezary Powała i Sebastian Stellwag – Nestle Polska – WARSZAWA
- Dorota Pajęcka i Grzegorz Bąk – Hotel Ambasadorski – RZESZÓW
- Kamil Tłuczek i Szymon Tomaka – Restauracja Bawialnia – RZESZÓW
KATEGORIA PROFESJONALIŚCI – EKIPY REZERWOWE
- Piotr Krawczyk i Krzysztof Sikora – Hotel Grand Sal – WIELICZKA
Wszystkim ekipom kucharskim, które nie zakwalifikowały się do VII edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś serdecznie dziękujemy za zaangażowanie i wkład pracy w przygotowanie dań konkursowych, jednocześnie zapraszamy do uczestnictwa w przyszłorocznej VIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.