Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
29.03.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
L'Art de la cuisine Martell 2019


Przed nami jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce - L'Art de la cuisine Martell 2019, który odbędzie się w dniach 1-3 marca 2019 r. w Hotelu Zamek Ryn ****.
 
Zawodnicy będą musieli przygotować w przeciągu 60 minut Kurczaka sielskiego w pejzażu polskiej kuchni regionalnej. Głównym produktem, jaki będą musieli obowiązkowo wykorzystać będzie: kurczak sielski super drób. Po wykonaniu potrawy każda ekipa będzie musiała dobrać odpowiedni rodzaj koniaku MARTELL, jako dodatek harmonizujący ze smakiem potrawy.

Już po raz kolejny konkurs ten jest też nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski.
 
Do konkursu przystąpić mogą kucharze z dowolnych zakładów gastronomicznych, zarówno hotelarskich jak i pojedynczych restauracji z całej Polski. Uczestnicy konkursu powinni być pełnoletni, jak również nie mogą przekroczyć 30-tego roku życia w dniu rozpoczęcia konkursu (dowód osobisty). W konkursie uczestniczą ekipy dwuosobowe. Bardzo mile widziane będą drużyny z udziałem kobiet. Potwierdzenie zgłoszenia do konkursu powinno być dokonane w formie elektronicznej.
 
Termin nadsyłania zgłoszeń upływa w dniu 15 lutego 2019 r. Termin uważa się za zachowany w przypadku wysłania e-maila najpóźniej w tym dniu. e-mail d.strucinski@hotelanders.pl
 
Oficjalnym adresem do kontaktu i korespondencji dotyczącym przebiegu imprezy oraz jako organ odpowiedzialny za jej skuteczność jest:
 
Dariusz Struciński – szef kuchni Hotel Anders ****
e-mail: d.strucinski@hotelanders.pl
tel.: 600 065 277

Organizatorem konkursu jest Grupa Anders, przy merytorycznej współpracy Klubu Szefów Kuchni.
 
Do pobrania:

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000