Znamy nazwiska osób biorących udział w konkursie finałowym Wołowa Uczta u Neptuna.
TOP 10
UCZESTNICY „ WOŁOWEJ UCZTY U NEPTUNA”
1. Artur Żuk – Restauracja „Fregata” , Koszalin
2. Marcin Maigre – Restauracja „Fregata”, Koszalin
3. Barbara Wyszyńska – Zielona Góra,
4. Marek Markuszewski – Zakłady Mięsne Warmia
5. Michał Radziwonowicz
6. Jerzy i Beata Matuszak – Usługi Gastronomiczne Beata Matuszak
7. Daniel Dzwonkowski
8. Kevin Komar – Stekownia Gdańsk
9. Maurycy Chodorowski – Restauracja Toscana, Sopot
10. Sebastian Raulin – Catering FiFi, Goręczyno
Dodatkowo:
11 Piotr Słomkowski – Usługi Cateringowe Piotr Słomkowski, Mrągowo
Wszystkim serdecznie gratulujemy i życzymy powodzenia w finale.
Każda zakwalifikowana osoba wykona 35 porcji, które będą serwowane oglądającym Konkurs i Jury. Szczegóły opisane są w REGULAMINIE. Zwycięzcą zostanie ta osoba, która otrzyma najwięcej punktów łącznie od publiczności (żetonów) i od jury technicznego
Grupa 10 osób zostanie podzielona na dwie podgrupy po 5 osób.
Wstępny Harmonogram Konkursu w dniu 12 sierpnia 2022 r.:
• 900 – Zbiórka osób startujących w konkursie.
• 930 – Losowanie stanowisk konkursowych.
• 1000 – 1100 – Przygotowanie stanowisk – I grupa.
• 1100 – 1400 – Konkurs - I grupa (5 osób)
• 1400 – 1500 – Przygotowanie stanowisk - II grupa.
• 1500 – 1800 – Konkurs - II grupa (5 osób)
• 1900 – Ogłoszenie wyników na scenie.
Głównym organizatorem konkursu jest Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczpospolite Polskiej. Zadanie finansowane z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.