Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Międzynarodowe Targi INTERNORGA dla branży HoReCa


W terminie 11 – 16 marca odbędzie się 90.edycja  najstarszej (od 1921 roku) i największej w Europie oraz jednej z największych i najbardziej prestiżowych imprez wystawienniczych branży HoReCa na świecie. Targi INTERNORGA w Hamburgu dzięki dużej liczbie wystawców (ok.1.300 firm) i zwiedzających (98.000 gości) oraz ich najwyższej fachowości (ponad 90% gości to fachowcy z branży) dają najlepszą okazję do zapoznania się z najnowszymi trendami i innowacjami w branży oraz nawiązania dużej liczby kontaktów handlowych.  


Targi INTERNORGA są barometrem branży gastronomicznej w Europie. To w czasie tej imprezy, dzięki najwyższej fachowości wystawców oraz korzystnemu marcowemu terminowi tworzą się trendy na nadchodzący sezon, pokazywane są nowatorskie produkty i techniczne innowacje. Wiele firm czeka z premierową prezentacją swoich nowości właśnie na targi INTERNORGA.

Zakres tematyczny

Podczas targów prezentowana jest oferta z zakresu: technik kuchennych  i gastronomicznych, wyposażenia zaplecza kuchennego, żywności i napojów, wyposażenia hoteli i pokoi hotelowych, restauracji, barów, kawiarni, stołówek i punktów żywienia zbiorowego, a także wyposażenia, maszyn i urządzeń dla piekarń i cukierni oraz punktów sprzedaży art. piekarsko-cukierniczych, sprzętu komputerowego  i oprogramowania dla branży, systemów rejestrujących i zabezpieczających, systemów rezerwacji hotelowych.


Program ramowy targów

Targi INTERNORGA dają możliwość zdobycia informacji  o nowościach w branży, poznania osiągnięć konkurencji oraz wymiany wiedzy  i doświadczeń z fachowcami. Służy temu bogaty program ramowy stale towarzyszący targom, na który składają się kongresy, fora, wykłady, a także pokazy, prezentacje i liczne konkursy.
W tym roku w programie ramowym znalazły się m.in.:
•    FoodService-Forum – 35. edycja największego europejskiego kongresu poświęconego gastronomii (10 marca w Centrum Kongresowym)
•    Niemiecki Kongres Żywienia Zbiorowego (14 marca w Centrum Kongresowym)
•    Forum Catering w Szkole (15 marca w Centrum Kongresowym)
•    Craft Beer Arena – prezentacja i workshop poświęcony piwu (hala B4)
•    Giropizza d’Europa - zawody w wypiekaniu pizzy o tytuł mistrza Europy (hala A2)
•    Newcomers’ Area - prezentacja nowych firm (hala B4)
•    SKYWALK Tafel – prezentacja dekoracyjnych nakryć stołów (łącznik między halami A1 i B1)
•    Pink Cube - forum trendów (hala B1)
•    Ice Cream World – prezentacja branży lodziarskiej (hala A2)
•    Baker’s Blue Box – wykłady, prezentacje i workshopy dla branży piekarskiej (hala B6)
•    Cofectionery Art. – zawody dla cukierników (Wejście Południowe)
•    BACK Stage – prezentacja cukiernicza (hala B6.1)
•    Forum Związku DEHOGA (hala B4)
•    INTERNORGA Gastro StartUp – konkurs dla młodych i dopiero powstających firm
•    INTERNORGA Future Award – konkurs innowacyjnych produktów i rozwiązań w branży
•    Cafe-Future.Live – miejsce spotkań i nawiązywania kontaktów (Wejście Wschodnie)
•    Food truck villige – prezentacja „restauracji na kółkach” (plac przed Wejściem Centralnym)
•    Next Chef Award – zawody dla młodych kucharzy (Wejście Wschodnie)

 

 


Godziny otwarcia targów

11.03- 16.03        godz. 10.00 – 18.00
Bilety wstępu na targi
Przedstawicielstwo Targów Hamburskich w Polsce sprzedaje bilety wstępu w cenach rabatowych (szczegóły w Przedstawicielstwie tel.22-620-72-98 lub mail: kuzminska@eurotargi.com

Więcej informacji na stronie:
www.internorga.com

Aneta Kuźmińska
Przedstawicielstwo Targów Hamburskich w Polsce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000