Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
08.05.2024
środa
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Mistrzostwa Polski i Mistrzostwa Europy BBQ 2014


                                                              

W dniach od 19 do 21 czerwca 2014 r. w Dolinie Charlotty zorganizowane zostaną Mistrzostwa Polski i Mistrzostwa Europy BBQ 2014.

W Mistrzostwach udział wezmą drużyny z krajów zrzeszonych w Światowym Stowarzyszeniu BBQ.

Nadzór nad konkursem powierzono Grzegorzowi KazubskiemuPrezesowi Polskiego Stowarzyszenia BBQ.

Wszystkich miłośników grillowania zapraszamy na Mistrzostwa Europy i Polski BBQ, które odbędą się w wyjątkowym miejscu, jakim jest Dolina Charlotty.

Sprawdź najnowsze trendy barbecue i baw się razem z zawodnikami! www.bbq.charlotta.pl

Branżowy Patronat Internetowy nad imprezą objął portal

Do pobrania:
Regulamin Mistrzostw

Prezentacja Doliny Charlotty

 


Program Mistrzostw:

Czwartek 19 czerwca 2014 r.

12:00 – 16:00 – Rejestracja teamów Mistrzostw Polski i ME, przydział i budowa stanowisk konkursowych
16:00 – 17:00 – Odprawa kapitanów drużyn, losowanie drużyn do „Kusiciela”
17:00 – 18:00 – Pobranie towaru do zawodów i „Kusiciela”
18:00 – 19:00 – Parada
19:00 – 22:00 – Przyjęcie BBQ dla zespołów i gości

Piątek 20 czerwca 2014 r. – Konkurs Kusiciela
11:00 – 19:00 –  Konkurs Kusiciela
12:00 – 13:00 – Szkolenie, odprawa i przysięga Jury MP i ME.
14:00 – 16:00 – Szkolenie z technik BBQ dla teamów

Sobota 21 czerwca 2014 r. – Konkurs Mistrzostwa Europy i Polski BBQ
10: 00 – Danie Narodowe
11: 00 – Danie nr 1 Ryba
12: 00 – Danie nr 2 Kurczak
13: 00 – Danie nr 3 Żeberka wieprzowe
14: 00 – Danie nr 4 Wieprzowina
15: 00 – Danie nr 5 Wołowina
16: 00 – Deser  

18: 00 – 20: 00 Rozdanie nagród
20: 30 – występ gwiazdy wieczoru

Niedziela 22 czerwca 2014 r.
9:00 – 12:00 – Wyjazd ekip startujących w konkursie

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000