Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Najważniejsze targi gastronomiczne na północy Polski



Targi FOOD-to-GO to najważniejsze wydarzenie w branży gastronomicznej na Pomorzu, które odbędzie się w dniach 4-5 lutego 2015r. w hali Amber EXPO w Gdańsku. To dobry moment na zmiany. Pomorskie kurorty przygotowują się na kolejny sezon, szukając gastronomicznych inspiracji oraz branżowych nowinek.

FOOD-to-GO to targi, które odbywają się cyklicznie już od pięciu lat. Z roku na rok, zainteresowanie tym wydarzeniem wzrasta. Targi te to idealne miejsce na wypromowanie nowych firm i produktów. Poznania najnowszych trendów obowiązujących w nadchodzącym 2015 roku. To również szansa na nawiązanie kontaktów biznesowych z branży gastronomicznej.

Strefy tematyczne
Oprócz bogatej oferty wystawców w zakresie wyposażenia i produktów dla gastronomii przygotowane zostały również strefy tematyczne:

  • Strefa Tradycyjnych Smaków Pomorza - gdzie ofertę zaprezentują lokalni producenci i stowarzyszenia.
  • Strefa Bezglutenowa - pod patronatem Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej oraz firmy GLUTENEX Sp. z o.o. Tutaj zaprezentowane zostaną produkty pozbawione glutenu.
  • Strefa Deserowe Inspiracje - to strefa gdzie swoją ofertę pokażą producenci urządzeń i produktów dla cukierni i lodziarni.

 

Najlepszy czas na robienie interesów
Nadmorska baza turystyczna to miejsce, gdzie stykają się interesy klientów oraz producentów. To również idealna sposobność do zaprezentowania swoich produktów w szeroko pojętej branży gastronomicznej. Właściciele bufetów, barów i restauracji szukają innowacji i wciąż unowocześniają swoje lokale.

Kto powinien zaprezentować swoją ofertę na targach?
Do udziału w targach zapraszamy producentów i dystrybutorów, którzy posiadają w swojej ofercie:

  • Wyposażenie zaplecza kuchennego.
  • Wyposażenie dla restauracji, barów, pizzerii, kawiarni oraz punktów gastronomicznych.
  • Artykuły i półprodukty spożywcze: wędliny, mięsa, nabiał, pieczywo, produkty garmażeryjne, mrożonki, warzywa, owoce, itp.
  • Dania gotowe i napoje.
  • Dodatki do dań: przyprawy, sosy, dresingi, keczupy, musztardy, majonezy.
  • Urządzenia gastronomiczne, filtry do wody, piece konwekcyjno-parowe, urządzenia wędzarnicze, rozwiązania wentylacyjne, technika grzewcza i chłodnicza.
  • Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos, opakowania na kanapki i napoje, naczynia jednorazowe, sztućce, serwetki, etykiety.
  • Rozwiązania informatyczne, organizacyjne, marketingowe, doradztwo.
  • Systemy dystrybucji przekąsek i napojów.
  • Systemy i rozwiązania cateringowe.
  • Środki higieny, systemy utrzymania czystości.
  • Mobilną gastronomię, namioty bankietowe.
  • Maszyny do lodów i bitej śmietany.
  • Dodatki i mieszanki cukiernicze, desery.
  • Sprzęt i akcesoria do parzenia i serwowania kawy, herbaty, czekolady.
  • Produkty bezglutenowe.

Kto odwiedzi targi?

  • Właściciele i managerowie restauracji, lokali gastronomicznych, lunch barów, barów kanapkowych, barów sałatkowych, kafeterii.
  • Właściciele i managerowie pizzerii, kebab barów, a także małych punktów oferujących szybkie przekąski.
  • Właściciele cukierni, lodziarni oraz kawiarni.
  • Dyrektorzy zarządzający, przedstawiciele ds. zakupów sieci  barów, restauracji, pizzerii, kafeterii, barów sałatkowych.
  • Dyrektorzy zarządzający, przedstawiciele ds. zakupów firm cateringowych, firm organizujących gastronomię na imprezach masowych, sieci dostarczających jedzenie na telefon.
  • Właściciele, managerowie i zarządcy hoteli, pensjonatów, ośrodków wypoczynkowych.
  • Przedstawiciele sieci stacji benzynowych zajmujący się gastronomią, właściciele i ajenci stacji benzynowych.
  • Przedstawiciele dystrybutorów i hurtowni gastronomicznych.
  • Operatorzy vendingowi, zarządcy kompleksów biurowych, uczelni, szpitali,  dworców, lotnisk.
  • Osoby planujące sezonową działalność gastronomiczną w miejscowościach nadmorskich.

W programie zapowiedziano również pokazy i warsztaty kulinarne, degustacje oraz spotkania z ekspertami z branży gastronomicznej. To świetna okazja do podniesienia swoich kwalifikacji, a także zaczerpnięcia inspiracji.

Serdecznie zapraszamy do udziału w targach gastronomicznych FOOD-to-GO!

Więcej informacji na stronie: www.easyfairs.com

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000