Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
19.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Nowa jakość krakowskich Targów HORECA®


Jeszcze nigdy program Międzynarodowych Targów Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA® (4-6 listopada) nie był tak bogaty, jak w tym roku! Podczas najważniejszego jesiennego spotkania branży, na czynniki pierwsze w EXPO Kraków zostaną rozebrane najlepsze polskie i zagraniczne hotele oraz restauracje. Tradycyjnej prezentacji najnowszych trendów będzie towarzyszyć kulinarne show z udziałem światowej sławy kucharzy, najlepsza kawa i herbata, wina z najdalszych zakątków globu. Nie zabraknie także szkoleń i prezentacji, omawiających niemal każdy aspekt funkcjonowania miejsc noclegowych i gastronomicznych – od designu i e-marketingu po finanse, ekonomię i zarządzanie.
 
Akademia HORECA

Każdego roku jesienne wydarzenie organizowane przez Targi w Krakowie przyciąga kilkanaście tysięcy gości. Tym razem kompleksową ofertę przedstawi ponad 350 wystawców. Co ważne, kontaktom biznesowym będzie towarzyszyć nowość, czyli Akademia HORECA®, gwarantująca jej uczestnikom zdobycie cennej i kompleksowej wiedzy związanej z prowadzeniem hotelu, pensjonatu, restauracji czy innego punktu gastronomicznego.
 
Należy wspomnieć, że w jednym miejscu i czasie odbędą się imprezy, które doskonale się dopełniają, a ich tematyka się zazębia. Targom HORECA® towarzyszą 14. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii GASTROFOOD, 13. Międzynarodowe Targi Wina w Krakowie ENOEXPO® oraz 2. Targi Wyposażenia Ośrodków Sportów Zimowych INFRASNOW.
 
 
Światowe gwiazdy w EXPO Kraków
 
Prawdziwe kulinarne show z udziałem gości specjalnych zapewni uczestnikom Targów Kuchnia Mistrzów organizowana razem z firmą Farutex. Każdy z trzech targowych dni poświęcony będzie oddzielnemu tematowi. Pierwszy dzień – kuchni polskiej i tradycyjnej z wykorzystaniem najnowszych technik kulinarnych (sous-vide, kuchni molekularnej). Drugi dzień – najpopularniejszym kuchniom świata w polskiej gastronomii. Ostatni dzień to prezentacja nowego spojrzenia na desery, które są niezwykle ważną pozycją w nowoczesnym menu.
 
Uczestnicy pokazów będą mieli okazję, by spotkać autorytety świata kulinariów. Gośćmi specjalnymi 23. edycji Targów HORECA® będą:
  • Torsten Vildgaard z Kopenhagi – wieloletni szef kuchni w restauracji Noma (nagrodzonej dwiema gwiazdkami Michelin), a obecnie szef autorskiej Restauracji Studio (odznaczonej jedną gwiazdką Michelin), który zaprezentuje tajniki kuchni skandynawskiej; 
  • Sasu Laukkonen z Helsinek – szef autorskiej Restauracji Chef & Sommelier, który zapozna gości z kuchnią fińską;
  • Kris Basznianin z Kopenhagi – specjalista od kuchni nowonordyckiej, współpracujący m.in. z Roberto Cortezem oraz CR8.
Towarzyszyć będą im polscy mistrzowie kuchni reprezentujący firmę Farutex: Michał Karadżow, Krzysztof Marciniak, Jerzy Marszałek, Artur Musztyfaga, Piotr Papież oraz Mateusz Reszczyk, a także Emil Domański (cukiernik, product manager z firmy Barbara Luijckx Sp. z o. o.) oraz Marcin Rusnarczyk – Mistrz Polski Baristów, ekspert programów telewizyjnych, autor książki: Sekrety Kawy.

Więcej informacji na: www.horeca.krakow.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Debic Cukiernia M&K iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000