Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
17.04.2024
środa
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Pierwsze Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie 2019


To niebagatelne wydarzenie kulinarne na mapie Polski. W fachowe ręce zawodowych kucharzy trafi comber z sarny.  Zespoły zawodowych kucharzy staną w szranki kulinarne w dniu 15 marca 2019 roku w Pałacu w Orli.
 
Podczas konkursu zobaczyć będzie można podczas pracy znakomitych uczestników konkursu (obecnie trwa konkurs wyłaniający zespoły kucharzy) ale również wiele dowiedzieć się na tematy związane z łowiectwem, kulinariami, a także spotkać takie autorytety w swoich dziedzinach jak: Adam Chrząstowski, Paweł Salamon, czy Piotr Mielczarek.
 
 
Całą imprezę poprowadzi Wojciech Charewicz - autor wielu książek kulinarnych, dziennikarz, podróżnik, myśliwy, wędkarz, a przede wszystkim kucharz.
 
Konkurs jest skierowany do osób fizycznych – kucharzy profesjonalistów, tj. kucharzy aktywnych zawodowo lub których przerwa w pracy zawodowej jest nie dłuższa niż jeden rok kalendarzowy, licząc do daty przystąpienia do Konkursu.

Zadaniem uczestników Konkursu będzie wykonanie od podstaw w ciągu 120 minut przystawki ciepłej i dania głównego ze składników obowiązkowych – przystawka: comberki królika z kością, danie główne: comber sarny z kością.
 
Zgłoszenia należy przesyłać do dnia 25 lutego 2019 roku na adres mailowy: zgloszenia@mistrzostwadziczyzna.pl

Konkurs jest jednocześnie memoriałem właściciela głównego organizatora firmy Las-Kalisz Sp. z o.o. Mariana Tarnawskiego, którego pierwszą rocznicę śmierci będziemy obchodzić właśnie 15 marca. Wielki znawca kuchni opartej na dziczyźnie, propagator kultury łowieckiej, ceniony w kręgach przedsiębiorców z uwagi na ogromne wyczucie i doświadczenie biznesowe, wspaniały człowiek i pracodawca.
 
Miejsce finału konkursu: Pałac w Orli
Termin zgłoszeń do konkursu: 25.02.2019 r.
Wielki finał: 15.03.2019 r.

Więcej informacji na www.mistrzostwadziczyzna.pl i www.facebook.com/mistrzostwadziczyzna/
 
Do pobrania:

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000