Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Spotkanie branży H...
Piąta Gala Premier...
VII edycja Kulinar...
Konkurs kulinarny ...
Konkurs Kuchnia...
Młody Kreator Sztu...
Rekordowa Galeria ...
Jury Kulinarnego P...
Targi Polagra Gast...
Polish BBQ KING...
Podróż do świata k...
Kongres Szefów Kuc...
Co w menu Kulinarn...
Nowa odsłona Targó...
Kolejny krok w prz...
Kongres Szefów Kuc...
Bartosz Peter będz...
MAKRO Polska rozpo...
Kulinarny Puchar P...
Czas na noworoczne...
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Elmak
Hello Coffee
Secpol
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Fanex
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Podróż do świata kawy, marketingowe know-how i Mistrzowie Smaku


To zapowiedź pierwszej odsłony programu wydarzeń targów POLAGRA GASTRO i INVEST HOTEL.

Poznańskie targi dla branży HoReCa co roku, oprócz wystawy wyposażenia obiektów gastronomicznych i noclegowych, oferują swoim zwiedzającym możliwość wzięcia udziału w kulinarnych show i merytorycznych spotkaniach z ekspertami. Stałymi punktami programu są oczywiście Kulinarny Puchar Polski – najbardziej prestiżowy konkurs dla profesjonalistów będący podsumowaniem rocznych zmagań kucharzy z całej Polski oraz <HMC> Hotel Marketing Conference – spotkanie dedykowane nowoczesnemu marketingowi w hotelarstwie, ale nie zabraknie również nowości.
 


Jedną z nich z pewnością będą szkolenia na temat kreowania marki w gastronomii. – Budowanie marki to proces długotrwały, który wymaga kreatywności i systematyczności działania. W tym roku chcemy wraz z naszymi ekspertami wskazać dobre praktyki w tym zakresie, zarówno w odniesieniu do lokalu, jak i w obszarze personal brandingu. Temat z pewnością będzie interesujący, w szczególności dla kucharzy, którzy budują dopiero swoją pozycję w gastronomii – komentuje, Robert Mieldziuk, dyrektor projektu. I tak restauratorzy będą mogli wziąć udział w spotkaniu na temat  implementacji osiągnięć szefów kuchni do strategii promocji restauracji. Dla kucharzy natomiast planowane jest szkolenie, podczas którego będzie mowa o tym jak wykorzystać sukcesy zawodowe w budowaniu silnej marki osobistej. Szkolenia są bezpłatne dla uczestników targów Polagra Gastro.

Tegoroczna edycja targów będzie napędzana spora dawką kofeiny i wiedzy na temat kawy. Organizatorzy targów wraz z firmą Primulator i Etno Cafe planują bowiem serię warsztatów dla tych, którzy na kawie powinni się znać, by goście restauracji, cukierni czy hotelu byli usatysfakcjonowani po wypiciu filiżanki tego współczesnego napoju bogów. Podczas 4 dni spotkań będzie mowa m.in. o wpływie wody na smak kawy, metodach alternatywnych, doborze mleka czy zasadach cuppingu. Wykłady będą wspierane częścią praktyczną.

Podczas tegorocznych targów Polagra Gastro poznamy także Mistrzów Smaku, czyli zwycięzców plebiscytu na najpopularniejszych ludzi, miejsca i potrawy na wielkopolskim rynku gastronomicznym. Organizatorem wydarzenia jest redakcja Głosu Wielkopolskiego.

Więcej informacji na temat poszczególnych wydarzeń już wkrótce.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Pizzola Rational Smoker Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Belfood Caffetea Komat CTK Doram Piórex Lemonia Manitowoc Foodservice
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000