Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Rekordowa Galeria ...
Jedyny w Polsce ce...
VII edycja Kulinar...
Konkurs kulinarny ...
Konkurs Kulinarny ...
Przed nami Whisky ...
Targi Smaki Region...
Konkurs Kuchnia...
Młody Kreator Sztu...
Jury Kulinarnego P...
Targi Polagra Gast...
Polish BBQ KING...
Podróż do świata k...
Kongres Szefów Kuc...
Co w menu Kulinarn...
Nowa odsłona Targó...
Kolejny krok w prz...
Kongres Szefów Kuc...
Bartosz Peter będz...
MAKRO Polska rozpo...
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Gros
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Elmak
Hello Coffee
Menos
Caffetea
Fanex
Nektar Natura
Sokołów
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Profesjonalne i innowacyjne piece do wędzenia, pieczenia i gotowania na parze od firmy GROS


Zastanawiacie się Państwo nad wymianą pieca konwekcyjnego? A może poszukujecie dobrej jakości wędzarni, która spełni Wasze oczekiwania? Na te i inne pytania będą odpowiadać przedstawiciele handlowi firmy GROS (stoisko B40), podczas targów GASTROSILESIA/FOOD SHOW 2018.

FIRMA GROS jest prywatnym przedsiębiorstwem działającym od 1991 roku. Specjalizuje się w produkcji urządzeń do wędzenia, parzenia i pieczenia oraz kompleksowym wyposażaniu małych zakładów wędliniarskich, a także wędzarni mięsa, ryb, drobiu, serów i owoców.
 
FIRMA GROS oferuje:
  • wędzarnie ogrodowe SMALL SMOKER o pojemności 15, 40 i 60kg,
  • uniwersalne piece z funkcją wędzenia - MV50 i MV50A o pojemności 50kg,
  • wędzarnie z funkcjami parzenia i pieczenia o pojemnościach: 90 i 150kg,
  • komory wędzarniczo-parzelnicze o pojemnościach; 200, 400 i 600kg,
  • maszyny masarnicze,
  • materiałów eksploatacyjnych.
SMALL SMOKER 15 jest jedyną na świecie ogrodową wędzarnią, w której czas wędzenia nie przekracza 1,5 godziny, a po wędzeniu wyroby można gotować w parze. Wędzonki ze SMALL SMOKER 15 mają idealny kolor, smak i aromat.
 
SMALL SMOKER 15
 
Specjalnie dla sklepów, marketów i restauracji firma GROS zaprojektowała uniwersalny piec MV50/A. Jest on połączeniem najbardziej nowoczesnego pieca konwekcyjno-parowego i automatycznej komory wędzarniczo-parzelniczej. W piecu MV50/A można wędzić na zimno i na gorąco, gotować na parze, piec z nawilżaniem lub bez, grillować i pasteryzować. Piec jest też wyposażony w ekologiczny system wędzenia płynnym dymem. Wyroby wędzone tym sposobem nie zawierają rakotwórczych benzopirenów. Kolor, aromat i smak w niczym nie ustępuje produktom wędzonym w sposób tradycyjny. Dzięki temu, że nie generuje on zagrożeń pożarowych, może pracować na stoiskach sprzedaży wędlin i ryb w sklepach czy też marketach.
 
Obsługa pieca MV50/A jest bardzo łatwa, dzięki czemu może on być obsługiwany przez ekspedientki. MV50/A emituje niewielkie ilości dymu do atmosfery, dzięki czemu może być użytkowany w obiektach usytuowanych w gęsto zabudowanym terenie.
 
 
MV50/A
 
Firma GROS oferuje również ten piec w wersji z dymogeneratorem, w którym dym wędzarniczy powstaje podczas procesu spalania drewna.
 
Co więcej, firma GROS prowadzi też szkolenia w zakresie technologii wędzenia oraz obsługi urządzeń wędzarniczych, a także zajmuje się serwisem urządzeń masarniczych.

Wszystkich zainteresowanych ZAPASZAMY SERDECZNIE do odwiedzenia stoiska firmy GROS - nr 40 w hali B na targach GASTROSILESIA/FOOD SHOW w dniach 11-13 marca 2018 roku w Katowicach.
 
Więcej informacji na stronie www.smokehouses.eu

Gros Jerzy Grobarek
ul. Gajowa 16
43-200 Pszczyna
tel.: 48 32 211 49 99
tel.: 691 465 888
tel.: 533 351 964
tel.: 505 454 247
e-mail: firma@grobarek.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robot - Coupe Robvita Pizzola Smoker Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee M&M Gastro Steinberg Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Nektar Natura Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Gorbi Iglotex
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000