Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Profesjonalne i innowacyjne piece do wędzenia, pieczenia i gotowania na parze od firmy GROS


Zastanawiacie się Państwo nad wymianą pieca konwekcyjnego? A może poszukujecie dobrej jakości wędzarni, która spełni Wasze oczekiwania? Na te i inne pytania będą odpowiadać przedstawiciele handlowi firmy GROS (stoisko B40), podczas targów GASTROSILESIA/FOOD SHOW 2018.

FIRMA GROS jest prywatnym przedsiębiorstwem działającym od 1991 roku. Specjalizuje się w produkcji urządzeń do wędzenia, parzenia i pieczenia oraz kompleksowym wyposażaniu małych zakładów wędliniarskich, a także wędzarni mięsa, ryb, drobiu, serów i owoców.
 
FIRMA GROS oferuje:
  • wędzarnie ogrodowe SMALL SMOKER o pojemności 15, 40 i 60kg,
  • uniwersalne piece z funkcją wędzenia - MV50 i MV50A o pojemności 50kg,
  • wędzarnie z funkcjami parzenia i pieczenia o pojemnościach: 90 i 150kg,
  • komory wędzarniczo-parzelnicze o pojemnościach; 200, 400 i 600kg,
  • maszyny masarnicze,
  • materiałów eksploatacyjnych.
SMALL SMOKER 15 jest jedyną na świecie ogrodową wędzarnią, w której czas wędzenia nie przekracza 1,5 godziny, a po wędzeniu wyroby można gotować w parze. Wędzonki ze SMALL SMOKER 15 mają idealny kolor, smak i aromat.
 
SMALL SMOKER 15
 
Specjalnie dla sklepów, marketów i restauracji firma GROS zaprojektowała uniwersalny piec MV50/A. Jest on połączeniem najbardziej nowoczesnego pieca konwekcyjno-parowego i automatycznej komory wędzarniczo-parzelniczej. W piecu MV50/A można wędzić na zimno i na gorąco, gotować na parze, piec z nawilżaniem lub bez, grillować i pasteryzować. Piec jest też wyposażony w ekologiczny system wędzenia płynnym dymem. Wyroby wędzone tym sposobem nie zawierają rakotwórczych benzopirenów. Kolor, aromat i smak w niczym nie ustępuje produktom wędzonym w sposób tradycyjny. Dzięki temu, że nie generuje on zagrożeń pożarowych, może pracować na stoiskach sprzedaży wędlin i ryb w sklepach czy też marketach.
 
Obsługa pieca MV50/A jest bardzo łatwa, dzięki czemu może on być obsługiwany przez ekspedientki. MV50/A emituje niewielkie ilości dymu do atmosfery, dzięki czemu może być użytkowany w obiektach usytuowanych w gęsto zabudowanym terenie.
 
 
MV50/A
 
Firma GROS oferuje również ten piec w wersji z dymogeneratorem, w którym dym wędzarniczy powstaje podczas procesu spalania drewna.
 
Co więcej, firma GROS prowadzi też szkolenia w zakresie technologii wędzenia oraz obsługi urządzeń wędzarniczych, a także zajmuje się serwisem urządzeń masarniczych.

Wszystkich zainteresowanych ZAPASZAMY SERDECZNIE do odwiedzenia stoiska firmy GROS - nr 40 w hali B na targach GASTROSILESIA/FOOD SHOW w dniach 11-13 marca 2018 roku w Katowicach.
 
Więcej informacji na stronie www.smokehouses.eu

Gros Jerzy Grobarek
ul. Gajowa 16
43-200 Pszczyna
tel.: 48 32 211 49 99
tel.: 691 465 888
tel.: 533 351 964
tel.: 505 454 247
e-mail: firma@grobarek.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000