| |
Zastanawiacie się Państwo nad wymianą pieca konwekcyjnego? A może poszukujecie dobrej jakości wędzarni, która spełni Wasze oczekiwania? Na te i inne pytania będą odpowiadać przedstawiciele handlowi firmy GROS (stoisko B40), podczas targów GASTROSILESIA/FOOD SHOW 2018.
FIRMA GROS jest prywatnym przedsiębiorstwem działającym od 1991 roku. Specjalizuje się w produkcji urządzeń do wędzenia, parzenia i pieczenia oraz kompleksowym wyposażaniu małych zakładów wędliniarskich, a także wędzarni mięsa, ryb, drobiu, serów i owoców.
- wędzarnie ogrodowe SMALL SMOKER o pojemności 15, 40 i 60kg,
- uniwersalne piece z funkcją wędzenia - MV50 i MV50A o pojemności 50kg,
- wędzarnie z funkcjami parzenia i pieczenia o pojemnościach: 90 i 150kg,
- komory wędzarniczo-parzelnicze o pojemnościach; 200, 400 i 600kg,
- maszyny masarnicze,
- materiałów eksploatacyjnych.
SMALL SMOKER 15 jest jedyną na świecie ogrodową wędzarnią, w której czas wędzenia nie przekracza 1,5 godziny, a po wędzeniu wyroby można gotować w parze. Wędzonki ze SMALL SMOKER 15 mają idealny kolor, smak i aromat.
SMALL SMOKER 15
Specjalnie dla sklepów, marketów i restauracji firma GROS zaprojektowała uniwersalny piec MV50/A. Jest on połączeniem najbardziej nowoczesnego pieca konwekcyjno-parowego i automatycznej komory wędzarniczo-parzelniczej. W piecu MV50/A można wędzić na zimno i na gorąco, gotować na parze, piec z nawilżaniem lub bez, grillować i pasteryzować. Piec jest też wyposażony w ekologiczny system wędzenia płynnym dymem. Wyroby wędzone tym sposobem nie zawierają rakotwórczych benzopirenów. Kolor, aromat i smak w niczym nie ustępuje produktom wędzonym w sposób tradycyjny. Dzięki temu, że nie generuje on zagrożeń pożarowych, może pracować na stoiskach sprzedaży wędlin i ryb w sklepach czy też marketach.
Obsługa pieca MV50/A jest bardzo łatwa, dzięki czemu może on być obsługiwany przez ekspedientki. MV50/A emituje niewielkie ilości dymu do atmosfery, dzięki czemu może być użytkowany w obiektach usytuowanych w gęsto zabudowanym terenie.
MV50/A
Firma GROS oferuje również ten piec w wersji z dymogeneratorem, w którym dym wędzarniczy powstaje podczas procesu spalania drewna.
Co więcej, firma GROS prowadzi też szkolenia w zakresie technologii wędzenia oraz obsługi urządzeń wędzarniczych, a także zajmuje się serwisem urządzeń masarniczych.
Wszystkich zainteresowanych ZAPASZAMY SERDECZNIE do odwiedzenia stoiska firmy GROS - nr 40 w hali B na targach GASTROSILESIA/FOOD SHOW w dniach 11-13 marca 2018 roku w Katowicach.
|
Gros Jerzy Grobarek
ul. Gajowa 16
43-200 Pszczyna
tel.: 48 32 211 49 99
tel.: 691 465 888
tel.: 533 351 964
tel.: 505 454 247
e-mail: firma@grobarek.pl |
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.
|