Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
XIII Festiwal Kuch...
II Mistrzostwa Pol...
Targi EuroGastro i...
Targi INTERNORGA w...
Międzynarodowe Tar...
Znamy już miejsce ...
S.PELLEGRINO YOUNG...
Mistrz i jego ucze...
Skok umiejętności ...
Eksperci smaku będ...
II Kulinarny Festi...
World Class Compet...
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Firelight Glass
Hello Coffee
Gastromedia
Watersystem
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Sokołów
Belfood
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Secpol
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Pyszna Polska 2017 Targi gastronomiczno-hotelarskie Magdy Gessler


 
Wrocławska Hala Stulecia w dniach 2-4 czerwca to nawigacja po restauracjach, hotelach i pensjonatach Polski.
 
Pyszna Polska 2017 Targi gastronomiczno-hotelarskie Magdy Gessler, to również przekrój sektora HoReCa, czyli wszystko co jest niezbędne do odniesienia sukcesu i zaspokojenia co raz to bardziej wymagających odbiorów. To tu spotkają się managerowie, właściciele, producenci wyposażenia prezentujący swoje nowości oraz dostawcy certyfikowanej żywności oraz napojów  z najwyższej półki.

Pyszna Polska 2017 to wydarzenie z bogatym programem, specjalnymi strefami pokazowymi w wykonaniu autorytetów kulinarnych takich jak Pan Robert Sowa, Robert Poliński, Mikołaj Rey, Marcin Jabłoński, Beata Śniechowska, Mateusz Nowak, Dr Józef Sadkiewicz, Marcin Piotrowski, Carlos Gonzales Tejera, Arleta Żynel oraz Arkadiusz Kruszik z możliwością degustacji potraw wykonanych przez mistrzów kuchni.

Jean – Luc Clabaut – właściciel winnic SAS MANOIR de VALETTE Prezes firmy SASU DMV specjalizuje się w kulturze enologicznej, zaprasza na wykład – Kategoria Win najwyższej światowej jakości Grand Cru, temat: Przedstawienie klasyfikacji Grands Crus od 1855. Grand cru, aktualny ranking we Francji: Notifikacja Parkera, Konferencja i kompozycje win francuskich z serami.
 
Jean Gennaro – dziennikarz regionu Charente Maritime, specjalista w prasie regionalnej viticole w Koniaku - zaprezentuje produkty winne krainy Koniaku – wina, aperitify Pineau de Charente oraz propozycje tych trunków z menu z kuchni francuskiej i polskiej.
 
Stowarzyszenie Kobiety i Wino przygotowało sporo atrakcji, dla każdego miłośnika wina i nie tylko – warsztaty i wykłady o winie.
 
Anna Dębska – redaktor naczelna portalu Gdziezjesc.info poprowadzi szkolenie dla managerów 4 noże w Twojej restauracji, czyli rewolucja, której potrzebuje Twoja restauracja.

Jacek Bilczyńskiredaktor naczelny dwumiesięcznika FIT Magazyn, dietetyk i trener personalny gwiazd oraz najbardziej wymagających klientów, zaprasza na autorski wykład dotyczący zdrowego żywienia: Tłuszcz w diecie i inne mity odżywiania – 10 najpopularniejszych mitów związanych z dietą.
 
Joanna Spychalska – dietetyk i psychodietetyk w jednym. Głosi, że posiłki mają nie tylko smakować i cieszyć oko, ale także muszą być odpowiednio skomponowane – działać terapeutycznie na organizm. Zaprasza na szkolenie zatytułowane Zdrowie zaczyna się na talerzu.
 
USIĄDŹ PO POLSKU – ekspozycja wystawy z Baru Barbara (ESK 2016) oraz projekt POLSKI STÓŁ. Wystawa będzie interaktywną strefą chillout dla zwiedzających oraz miejscem prezentacji Wrocławskiej Książki Kucharskiej – projektu literackiego ESK i Stolicy Książki Unesco.
 
Bilety: wroctargi.pl/shop
Bądź na bieżąco z fanpagem: www.facebook.com/PysznaPolska
Dowiedz się więcej na stronie: www.pysznapolska.pl

Zapraszamy w dniach 2-4 czerwca do wrocławskiej Hali Stulecia.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Smoker Matlix Metro Plast Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Menos Steinberg Gorbi Werner & Mertz Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex Barry Callebaut Tableart Tomasz Miszczak Komat Caffetea M&M Gastro
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000