Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
TECNOINOX
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Hello Coffee
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Rekrutacja do Konkursu Czas na rybę 2021


Ruszyła rekrutacja do tegorocznej edycji konkursu kulinarnego Czasu na rybę, który odbędzie się w pierwszy weekend października na Zameku Niemodlin. Zachęcamy już teraz do szukania pomysłów i wysyłania zgłoszeń.

Kilka zmian w stosunku do poprzednich edycji:
  • SZEFOWIE KUCHNI na przesyłanie zgłoszeń mają czas do 12 września 2021
🐠 Zgłaszającymi są kucharze, a nie restauracje, a do konkursu zgłaszać mogą się zespoły dwuosobowe, z różnych restauracji. Organizatorzy zdecydowali się na ten krok, żeby umożliwić uczestnictwo osobom, które zmieniły lub zmieniają pracę (na skutek np. pandemii)
🐠oprócz przygotowania karpiowej potrawy na talerzu, uczestnicy zobowiązani są do przygotowania tego samego dania na wynos;
🐠 organizatorzy konkursu mają też świadomość, że dla gastronomii nastały ciężkie czasy, dlatego pokrywają koszty transportu uczestników, wg zasad opisanych w Regulaminie dla Szefów Kuchni (do pobrania).
  • UCZNIOWIE na przesyłanie zgłoszeń mają czas do 15 września 2021
🐠 Zgłaszającymi są Uczniowie, a nie szkoły, a do konkursu zgłaszać mogą się zespoły dwuosobowe składające się z uczniów szkół gastronomicznych. Zgłoszenie podpisuje pełnoletni Uczeń lub opiekun prawny.Regulamin dla Uczniów (do pobrania).
 
ZGŁOSZENIA - dokumenty do pobrania:
http://swietokarpia.pl/cnr/konkurs/zgloszenia
 
 
Relacja z zeszłego roku:
 
W razie wszelkich pytań prosimy o kontakt z Organizatorami:
  • Rybacka Lokalna Grupa Działania "Opolszczyzna" - tel. 535 380 010
  • Edukacja od kuchni - Kamil Klekowski - tel. 790 247 247

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System Internorga
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000