Kluczową rolę w moim rozwoju zawodowym odegrała praca w restauracji Strefa w Warszawie.
W zawodzie kucharza najbardziej cenię to, że nie trzeba brać kanapek do pracy. :)
W sytuacjach kryzysowych w kuchni potrafię się uśmiechnąć i robić dalej swoje.
W pracy kucharza najważniejsze są czystość, szacunek do produktu, klienta oraz współpracowników.
O sukcesie kucharza świadczy głód dalszych sukcesów i chęć rozwoju.
W mojej kuchni nie brakuje nigdy dobrego humoru.
Chciałbym przygotować kolację dla swojej narzeczonej. W menu na pewno znalazłyby się gołąbki i zupa szczawiowa.
W kuchni polskiej najbardziej cenię tradycję, regionalność i sezonowość produktów.
Mam zawsze apetyt na pierogi ruskie mojej mamy.
Na mapie świata najbardziej inspiruje mnie Japonia.
Porzeczki kojarzą mi się z rodzinnym ogródkiem.
W dniach 2-3 października będę robił swoje.
W Kulinarnym Pucharze Polski wystąpię ze zdeterminowanym przyjacielem - Jarkiem Owczarczykiem.