Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
27.04.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
VI Beskidzki Konkurs Młodych Kucharzy


Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. Macierzy Ziemi Cieszyńskiej
Beskidzki Klub Kulinarny

oraz
Stowarzyszenie Dla Rozwoju Przedsiębiorczości, Edukacji i Kultury Młodzieży EkoGa
 
ma przyjemność zaprosić Państwa na
 
VI Beskidzki Konkurs Młodych Kucharzy
CIESZYN 29.10.2014
 
             
Informacje dotyczące konkursu

1. Organizatorem konkursu są:
  • Zespół Szkół Ekonomiczno – Gastronomicznych w Cieszynie, Plac Londzina 3
  • Beskidzki Klub Kulinarny z siedzibą w Skoczowie.
2. Konkurs odbędzie się 29 października 2014r. w ZSEG Cieszyn pl. Londzina 3 o godz. 10:30, odprawa przed konkursem o godz. 10:00.
 
3. Konkurs adresowany jest do uczniów szkół gastronomicznych.
 
4. Celem konkursu jest
  • propagowanie i pogłębianie wiedzy kulinarnej
  • doskonalenie umiejętności zawodowych
  • pobudzenie kreatywności uczniów.
5. Uczestnicy startują indywidualnie, po 1 zawodniku z każdej szkoły.
 
6. Uczestnicy przygotowują potrawy z mięsa mielonego (wieprzowo-wołowe). Każdy uczestnik konkursu wykonuje danie zasadnicze  w ilości 4 porcji.
 
7. Numer zgłoszenia ucznia jest jednocześnie numerem startowym.
 
8. Zgłoszenia szkół i uczestników należy przesłać do ZSEG elektronicznie na adres bkmb@zseg.cieszyn.pl lub telefonicznie pod numer 601 517 218 p. Bożena Pieszka do dnia 3 października 2014r.
 
9. Uczestnicy proszeni są o wpłatę 30 zł/osobę na konto szkoły 52 8113 0007 2001 0019 9847 0001 z dopiskiem VI Beskidzki Konkurs Młodych Kucharzy.
 
10. Receptury na cztery porcje, nazwiska uczniów i opiekunów należy przesłać na adres e-mail bkmb@zseg.cieszyn.pl do 15 października 2014 roku.
 
11. Bliższe informacje i komplet dokumentów będą podane w terminie do 26 września 2014 roku na stronie internetowej szkoły www.zseg.cieszyn.pl
 
12. Wszyscy uczestnicy otrzymują dyplomy, a laureaci pierwszych trzech miejsc nagrody rzeczowe ufundowane przez sponsorów.
 
13. W czasie trwania konkursu odbywać się będą pokazy kulinarne.
 
14. W dniu konkursu dostępna będzie kawiarenka, do której zapraszamy na poczęstunek wszystkich uczestników, opiekunów oraz gości – sala nr 45 (parter).
 
15. Uczestnicy konkursu oraz opiekunowie mają możliwość wykupienia na miejscu obiadu.
 
16. Organizacja dnia konkursu:
  • 8:00 – 9:30 – rejestracja uczestników
  • 10:00 – odprawa uczestników
  • 10:30 – rozpoczęcie konkursu w pracowniach nr: 49, 50
  • ok 15:00 – ogłoszenie wyników i wręczenie nagród w auli – sala nr 85 (trzecie piętro).
17. Organizatorzy zastrzegają sobie prawo do zmian w regulaminie.
 
18. W przypadku małej ilości zgłoszeń istnieje możliwość startu dwóch uczniów z jednej szkoły.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000