Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
V Międzynarodowy F...
Jarosław Walczyk p...
Targi POLAGRA GAST...
Konkurs Stowarzysz...
W finale KPP 2019 ...
Trwają zapisy do G...
Kulinarny Puchar P...
Gęsina w restaurac...
Konkursy nominowan...
MAKRO Polska rozpo...
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Elmak
Hello Coffee
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Fanex
Sokołów
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
V. Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra


Już po raz piąty zapraszamy Szefów Kuchni do udziału w Mistrzostwach Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra. Tegoroczna edycja konkursu odbędzie się 9 marca w Hotelu Atut**** w Licheniu Starym.
 
W skład tegorocznego jury weszli m.in. Kurt Scheller, Jerzy Pasikowski oraz jeden z pomysłodawców wydarzenia, Adam Dmyterko. W Hotelu Atut nie zabraknie także najpiękniejszej damy polskiej kuchni, Ewy Wachowicz, która obejmie funkcję przewodniczącej jury VIP.
 
 
Składniki obowiązkowe:
 
Składniki DANIA GŁÓWNEGO
- świeży jesiotr
Składnik PRZYSTAWKI
- jesiotr wędzony + kawior z jesiotra.
 
Czas  przygotowania  do  momentu  ustawienia 7  przygotowanych  porcji  dania głównego i 7  porcji  przystawki na  ladzie  ekspedycyjnej  nie może  przekraczać 80  minut.
 
Zgłoszenia należy przesyłać dorgą elektroniczną w terminie do 26.02.2019 (do końca dnia, czyli 24:00, poniedziałek) na adres jesiotr@hotelatut.pl.
 
Konkurs jest nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski 2019.
 
Ubiegłoroczne sukcesy Mistrzostw pokazały, że jesiotr jest nie tylko królewską rybą, która zachwyca wyglądem, smakiem i swoją ciekawą historią, ale również dowodzi, że tego rodzaju wydarzenia są wspaniałym pretekstem do spotkań, rozmów i dobrej zabawy w doborowym towarzystwie zwykle bardzo zajętych ludzi.

Do pobrania:
Więcej szczegółów: www.jesiotrikawior.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Rational Robot - Coupe Smoker Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Krosno Uzdrowisko Wysowa S.A. Nektar Natura Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Artek Secpol
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000