Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
21.11.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
V. edycja konkursu Grzybobranie dla Gastronomii 2023


5. edycja Grzybobrania dla Gastronomii odbędzie się 10-12 września na Kaszubach w Hotelu Mistral Sport**** w Gniewinie. Na wydarzenie zaprasza Chef Sławomir Miotk.
 
„Grzybobranie dla Gastronomii” ma na celu promocję całego środowiska gastronomicznego i turystycznego. Wydarzenie to skierowane jest do szefów kuchni, cukierni, kucharzy, regionalnych rzemieślników, artystów czy szkół gastronomicznych.
 

Program:

Warsztaty kulinarne, w postaci live cooking, gdzie szefowie kuchni i kucharze przygotowują dania wspólnie z uczniami szkół gastronomicznych na produktach od partnerów.

II konkurs kulinarny dla szkół gastronomicznych pod hasłem „Grzyby” na zasadzie Black box. W konkursie będą uczestniczyć wybrane 4 szkoły. Odbędą się dwie konkurencje: pierwsza to gotowanie, a druga – sprawność fizyczna w temacie gastronomicznym. Zgłoszenia do konkursu kulinarnego można wysyłać do 30 czerwca.
 


Prezentacje firm partnerskich.

Prezentacje różnych regionalnych rzemieślników, artystów związanych bezpośrednio z gastronomią i turystyki.

I Mistrzostwa Polski w piłce nożne branży gastro – mecz Kucharze vs Reszta Świata.
 


W zeszłym roku zaproszonych zostało 80 kucharzy i cukierników z całej Polski. W ubiegłorocznej[1]edycji Grzybobrania wzięli udział także regionalni rzemieślnicy, koła gospodyń wiejskich, lokalni artyści ludowi oraz firmy z branży turystycznej, okoliczni restauratorzy, właściciele hoteli i pensjonatów oraz szefowie kuchni z pobliskiego terenu.
 


Organizator wydarzenia: Sławomir Miotk, tel.: 501 775 300, email: slawmio@wp.pl

Więcej informacji na profilu FB -> https://www.facebook.com/grzybobraniedlagastronomii/

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000