Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Elmak
Hello Coffee
Barry Callebaut
Makro Cash & Carry
Nektar Natura
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Walne Zebranie Członków OSSKiC oraz uroczysta Kolacja Wigilijna


Dnia 14 grudnia 2019 roku (sobota) w Sangate Hotel Airport, ul. 17 Stycznia 32 w Warszawie odbędzie się Walne Zebranie Członków OSSKiC oraz uroczysta Kolacja Wigilijna.
 
Walne Zebranie Członków OSSKiC będzie miało charakter sprawozdawczy. Serdecznie zapraszamy wszystkich Członków, Partnerów i Sympatyków Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni do wzięcia udziału w uroczystej Kolacji Wigilijnej w trakcie, której zostaną wręczone nominacje do Narodowej Kulinarnej Reprezentacji Polski Juniorów i Seniorów na IKA Culinary Olympics – Stuttgart 2020.
 


PROGRAM:

SOBOTA 14/12/2019

13:00 – 15:00 - przyjazd i zakwaterowanie oraz lunch (doba hotelowa od godziny 14:00)
16:00 – 18:00 - Walne Zebranie Członków
  • Otwarcie obrad
  • Wybór Komisji Skrutacyjnej
  • Przyjęcie planu obrad
  • Sprawozdanie Zarządu
  • Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej
  • Wolne wnioski
  • Zamknięcie obrad
20:00 – 24:00 - Uroczysta Kolacja Wigilijna

NIEDZIELA 15/12/2019
07:00 – 10:00 - śniadanie
       do   11:00 - wymeldowanie i wyjazd z hotelu


UWAGA !

Potwierdzenie udziału w Walnym Zjeździe - szczygielski.piotr@interia.pl
Potwierdzenie udziału w Kolacji Wigilijnej - szczygielski.piotr@interia.pl
Rezerwacja noclegów rezerwacje@sangate-hotel.pl lub telefonicznie 22 57 64 550, 22 57 64 500
Rezerwacja noclegów na hasło (Wigilia OSSKiC)
Cena za pokój I osobowy ze śniadaniem 195 zł
Cena za pokój II osobowy ze śniadaniem 240 zł (120 zł od osoby).

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Ch?odnictwo Przemys?owe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Rational Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wod? Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet ? sprzeda? hurtowa sztu?ców Hello Coffee M. Ferber Wypo?yczalnia Sprz?tu Cateringowego Soko?ów
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj si? |  Klub Gastrony |  Bezp?atne konto |  Bezp?atny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000