Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Wigilia Stowarzyszenia Euro-Toques Polska


Zarząd Euro-Toques Polska zaprasza wszystkich członków oraz sympatyków Stowarzyszenia na spotkanie wigilijne, które odbędzie się 2 grudnia 2015 r. w Pałacu w Rzęszkowie.

Podczas tegorocznej Wigilii oprócz tradycyjnych polskich dań wigilijnych, na naszym stole pojawią się dania, które zachwyciły belgijską parę królewską podczas ich oficjalnej wizyty w Polsce. Dania w formie Finger Food zostaną przygotowane podczas warsztatów kulinarnych, które poprzedzą uroczystą kolację.

Program:
  • 13.00. Zebranie Zarządu oraz Komisji Rewizyjnej.
  • 14.00. Obiad.
  • 15.00. Rozpoczęcie zjazdu.
  • Powitanie uczestników, omówienie spraw Stowarzyszenia.
  • Warsztaty kulinarne Finger Food.
  • Prezentacje firm.
  • 19.00. Uroczysta Wigilia, a podczas niej:
    Wręczanie podziękowań. Quiz, do wygrania książki kucharskie Kuchnia Molekularna Podstawowe Techniki i Przepisy autorstwa Jeana Bosa i Roberta Harny oraz instruktażowa płyta DVD zgłębiająca tajniki carvingu autorstwa Marka Rybackiego i Mariusza Gachewicza. Wręczenie upominkow świątecznych każdemu uczestnikowi zjazdu. Pokaz barmański w wykonaniu Jerzego Czapli. II Konkurs Tańca Taniec z Kucharzem, zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody.
Miejsce zjazdu: Pałac w Rzęszkowie, Rzęszkowo 19, 89-300 Rzęszkowo, Gmina Wyrzysk, Powiat pilski.
Rezerwacja pokoi: Agnieszka Brzózka, tel. 500 085 044, info@palacrzeszkowo.pl
Cena pokoi ze śniadaniem, na hasło Euro-Toques, 65 zł. za osobę.

Koordynator zjazdu: Marek Rybacki, wice prezes ETP.
Prowadzący zjazd: Szymon Szlendak, sekretarz ETP.
Wszelkich informacji udzieli: Jean Bos, prezes ETP, tel. 509 517 227, jean.bos@onet.eu

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000