Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
29.03.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Wine & Food Noble Night 2015


Ruszyły eliminacje do VIII edycji ogólnopolskiego konkursu kulinarnego Wine & Food Noble Night. Uroczysty finał odbędzie się 19 września na warszawskim Służewcu.
 
 
Do 3 kwietnia organizatorzy czekają na zgłoszenia restauratorów, spośród których wybrane zostaną te najciekawsze. Ostateczna weryfikacja odbędzie się poprzez tzw. tajemniczych klientów (znaczenie ma nie tylko menu, ale także wnętrze i ogólna atmosfera miejsca). Możliwość prezentacji creme de la creme swojego menu podczas jesiennej gali finałowej będzie miało 12 najlepszych restauracji.

Do tej pory każdy przygotowywał na żywo po trzy potrawy konkursowe: przystawkę, danie główne i deser. W tym roku organizatorzy zdecydowali się odświeżyć formułę. Szefowie kuchni będą mieli za zadanie przyrządzenie dwóch potraw: przystawki i dania głównego. Bazą jednego z nich będzie polska wołowina. Desery natomiast zostaną podane poza konkursem przez czterech mistrzów kulinarnych i nie będą podlegały ocenie.

Reszta założeń konkursowych pozostaje w tradycyjnej konwencji Wine & Food Noble Night. Grono około tysiąca gości zaproszonych przez Noble Bank i Noble Concierge zagłosuje na najsmaczniejsze propozycje dań zaprezentowanych przez zespoły kulinarne. Dodatkowe wyróżnienie przyznają profesjonaliści z branży gastronomicznej.

Elegancka kolacja odbędzie się w rekordowych rozmiarów namiocie. Niepowtarzalny klimat stworzy bajeczna oprawa i bogaty program artystyczny.
 
 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak CompArt International Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000