Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
27.04.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Wybierz się na CHEF’S MENU!


Planujesz karnawałowe spotkanie z Bliskimi, a nie masz pomysłu co podać do jedzenia? Odpuść więc sobie czasochłonne gotowanie i odkrywaj słynne warszawskie restauracje w ramach CHEF’S MENU. Na https://restaurantclub.pl/chefsmenu trwają rezerwacje na popisowe dania i sharingi od najlepszych Chefów w ekologicznej formule oraz okazyjnej cenie. Karnawałowy wieczór to nie czas na pilnowanie piekarnika!

Obowiązkowym punktem każdego karnawałowego spotkania, oprócz dobrej muzyki i jeszcze lepszego nastroju jest oczywiście smakowite menu. Jeśli nie masz czasu na samodzielne przygotowanie przekąsek, koniecznie weź udział w CHEF’S MENU i zarezerwuj stolik w wybranej restauracji. W inicjatywie RestaurantClub bierze udział kilkadziesiąt słynnych restauracji z całej Polski, w których Chefowie przygotowują swoje popisowe dania. Wśród nich znajdziemy m.in. stołeczną NUTĘ, Wolną Europę, Słodki Słony Familia, Arubę Sophisticated Ribs Bar, InAzia czy wielkopolski Rynek. Odkrywaj słynne i nowe restauracje oraz unikalne menu!
 


Miłośnikom kuchni włoskiej polecamy zajrzeć do restauracji Bottega Napoli - neapolitańskiej perły w sercu Warszawy. Nowoczesne, a zarazem ciepłe wnętrze zaprasza smakami i aromatami oryginalnych włoskich produktów, które przywodzą na myśl słońce, plaże i wspaniałą atmosferę, którą darzy miasto u podnóży Wezuwiusza! Daj się zabrać w podróż do Neapolu dzięki wyjątkowemu menu dla dwojga. W karcie dań czekają prawdziwe włoskie klasyki, a wśród nich m.in. Bruschetta tris (opiekany chleb z pomidorami, bazylią, czosnkiem, oregano, guanciale, serem pecorino, masłem i alici), Arancino al ragù (smażona w panierce kulka ryżowa z mielonym mięsem wołowym, wędzonym serem provola i parmezanem). Danie główne to Pizza salsiccia e friarielli z wędzonym ser prowola, włoską kiełbasą, neapolitańskimi brokułami, bazylią i oliwa z oliwek. Co na deser? Cannolo della Bottega (rurka z kremem z ricotty z czekoladą oraz pistacjami) oraz Tiramisu!

Jeśli szukasz eleganckiej restauracji na wieczorne spotkania z drugą połówką, przyjaciółmi czy rodziną, koniecznie zarezerwuj wysublimowaną symfonię smaków w nowej restauracji NUTA w reżyserii gwiazdkowego Chefa Andrei Camastry. Jego wieloletnie doświadczenie widać w precyzyjnie skomponowanych zestawach opartych na tradycyjnej, wytwornej kuchni polskiej z włoskimi i azjatyckimi akcentami. Specjalnie dla Gości RestaurantClub, Chef Andrea Camastra przygotował pięć, nowatorskich propozycji, z których Goście będą mogli na miejscu skomponować własne, trzydaniowe menu!

Jedną z gwiazd CHEF’S MENU jest również Ceviche Bar. W tej restauracji kryje się całe bogactwo kulinarne Ameryki Południowej – owoce morza i czerwone mięso, wędzone, ostre i drażniące język smaki, słodycz palonego cukru i owoców tropikalnych – a to wszystko w interpretacji Chefa Martina Gimeneza Castro. Na  Gości czekają cztery rodzaje ceviche: robalo (okoń morski, czerwona cebula, chilli, kolendra, pomidory, sezam); langostinos (krewetki, leche de tigre, mleko kokosowe, pomidory); mixto (krewetki, okoń morski, ośmiornica, leche de tigre); atun (tuńczyk, tajska bazylia, orzechy ziemne, puree z batata). Posiłek zakończą dwa kieliszki szampana Frerejean Freres Brut.
 



Pełna lista restauracji biorących udział w CHEF'S MENU znajduje się pod linkiem: https://restaurantclub.pl/chefsmenu. Akcja ma formułę otwartą, co oznacza, że restauracje w dowolnym momencie mogą zgłosić chęć uczestnictwa. Co ważne - inicjatywie przyświeca  idea #SzanujJedzenie. Dzięki systemowi wcześniejszego wyboru menu, restauracje zamawiają dokładnie tyle składników, ile potrzeba do skomponowania wybranego menu. W ten sposób ograniczane jest marnowanie jedzenia.

Jeśli więc jesteś znudzony klasycznymi pozycjami w menu i chcesz eksplorować popisowe menu najlepszych Chefów, wykorzystaj tę szansę i nowy sposób poznawania restauracji! Rezerwacje trwają na https://restaurantclub.pl/chefsmenu

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000