Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
XIII edycja Dorszowych Żniw 2016


2 lipca 2016, w średniowiecznym Zamku w Gniewie, odbędzie się XIII edycja Dorszowych Żniw, czyli Mistrzostw Polski w Potrawach z Ryb Morskich.
 
W Mistrzostwach co roku biorą udział najlepsi polscy kucharze. Podczas tegorocznej edycji ich zadanie będzie polegać na przygotowaniu:
  • dania głównego z wykorzystaniem polędwicy z dorsza;
  • deseru z wykorzystaniem czekolady dowolnego rodzaju i przynajmniej trzech rodzajów owoców.

 
Spośród wszystkich nadesłanych zgłoszeń komisja konkursowa wybrała 8 drużyn, które wystartują w Dorszowych Żniwach oraz 2 ekipy rezerwowe.

Do udziału w 13. Dorszowych Żniwach wybrani zostali:
 
1. Hotel Słoneczny Młyn**** Bydgoszcz
Łukasz Gościniak
Damian Kubiak

2. Hotel Courtyard By Marriott, Restauracja Gard Nord Kitchen Gdynia
Marcin Małecki
Piotr Sójka

3. Restauracja Nowa Łódź
Kamil Kubiak
Bartłomiej Szymański

4. Andel’s By Vienna House Łódź, Restauracja Delight
Tomasz Janczewski
Piotr Pawłowski

5. Restauracja Amarylis
Michał Cienki
Michał Cielesta

6. City Park Residence Cucina, Poznań
Sławomir Popiak
Dominik Świątecki

7. Spiżarnia Warmińska Olsztyn
Radosław Szulc
Piotr Pałyska

8. Restauracja Warszawska, Hotel Centrum Sosnowiec
Przemysław Gościniak
Bartłomiej Kornacki

Ekipy rezerwowe:
 
1. Hotel Trzy Wyspy
Paweł Pniewski
Bartosz Pawłowski

2. Restauracja Rzeka Smaków Reda (Hotel River Style)
Artur Szymański
Marcin Stadler

Serdecznie gratulujemy!
 
 
Kontakt dla sponsorów:
Aneta Tyczyńska
e-mail: skp@kucharze.pl
tel. 607 555 707

Kontakt dla uczestników konkursu:
Krzysztof Szulborski
e-mail: szulba@tlen.pl
tel. 501 123 458

Kontakt z mediami, zaproszenia na galę i wejściówki na konkurs:
Agnieszka Opłatkowska
e-mail: marketing@kucharze.pl
tel. 504 477 710

Hotel Zamek Gniew
tel. +48 58 535 38 80
tel. kom. +48 666 010 394
e-mail: recepcja@zamek-gniew.pl
 
W celu rezerwacji miejsc noclegowych, prosimy kontaktować się bezpośrednio z Hotel Zamek Gniew. Organizatorem Mistrzostw jest Stowarzyszenie Kucharzy Polskich.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000