Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
XII Beskidzki Konkurs Młodych Barmanów


Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. Macierzy Ziemi Cieszyńskiej,
Stowarzyszenie Dla Rozwoju Przedsiębiorczości, Edukacji i Kultury Młodzieży EkoGa
oraz
Stowarzyszenie Polskich Barmanów
mają przyjemność zaprosić Państwa na

XII BESKIDZKI KONKURS MŁODYCH BARMANÓW

Konkurs odbędzie się w środę 31 maja 2017 r. w Zespole Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Cieszynie, Plac Londzina 3. Zgłoszenia do konkursu oraz receptury przyjmowane są drogą elektroniczną bkmb@zseg.cieszyn.pl do czwartku 25 maja 2017 r. Uprzejmie prosimy o wcześniejsze zgłaszanie chęci uczestnictwa w konkursie. Wystarczy podać ilość uczestników i pełne dane adresowe szkoły oraz ewentualnie imiona i nazwiska uczestników oraz opiekuna. Ułatwi nam to przygotowania.
 
 
Do sporządzenia drinka należy użyć jako pierwszy syrop firmy Rioba. Jeśli drink będzie zawierał więcej niż jeden syrop to pozostałe syropy mogą być firmy Monin. Pozostałe surowce (bezalkoholowe i alkoholowe) są dowolne. Wszelkie surowce spoza portfolio uczestnicy zapewniają sobie we własnym zakresie.
 
Uczestnicy konkursu, ich opiekunowie oraz osoby towarzyszące mogą skorzystać z wyżywienia (cena obiadu 8,10 zł- płatne w dniu konkursu na miejscu – prosimy o wcześniejsze informacje w tej sprawie).
 
W dniu konkursu rejestracja uczestników odbywać się będzie od 8.00 – 9.00.
Odprawa uczestników przed konkursem o godz. 9.00.
Rozpoczęcie konkursu o godz. 9.30.
 
 
W karcie zgłoszeniowej, w punkcie >>INFORMACJA O UCZNIU<< należy wpisać typ szkoły, klasę, osiągnięcia zawodowe ucznia, zdobyte kwalifikacje zawodowe (np. odbyte kursy, szkolenia), jego zainteresowania, plany na przyszłość, itp. Prosimy również o informację dotyczącą planowanego zakupu obiadów.
 
Komplet dokumentów będzie dostępny na stronie internetowej www.zseg.cieszyn.pl
Wszelkich informacji udziela Katarzyna Kimszal tel. 500 398 328, email: kasia.kimszal@wp.pl
Do pobrania:

SERDECZNIE  ZAPRASZAMY

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak CompArt International Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000