„Szkolenia domowych Wędzarzy i Masarzy dla działalności MOL i RHD” oraz szkolenia „przygotowanie potraw grill i barbecue” to kontynuacja Naszych działań pod okiem wybitnych specjalistów – Mistrzów z dziedziny grilla i barbecue.
Głównym celem Naszych szkoleń jest zwiększenie wiedzy zarówno konsumentów, jak i producentów na temat walorów odżywczych i prozdrowotnych mięsa wołowego w zrównoważonej diecie.
Na Naszych szkoleniach można zyskać wiedzę dotyczącą marynowania i obróbek termicznych wołowiny różnymi metodami. Zajęcia teoretyczne mocno przeplatują się z praktyką, gdzie do dyspozycji uczetników jest wysokiej klasy mięso wołowe oraz sprzęt – specjalistyczne grillo-wędzarnie – idealne do obróbki metodą bbq. Dodatkowym atutem warsztatów i szkoleń Finansowanych z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego jest możliwość uzyskania Licencji i Certyfikatu „Kucharza grilla i barbecue”, uprawniających do podjęcia pracy zarobkowej w Polsce i Unii Europejskiej – po dodatkowo zdaniu egzaminu.
Zapraszamy wszystkich chcących poszerzyć swoją wiedzę na temat wołowiny, zarówno osoby indywidualne, jak również przedstawicieli branży gastronomicznej i mięsnej, Restauratorów, Rolników Hodowców, Koła Gospodyń Wiejskich, Szkoły Gastronomiczne, Technika Przemysłu-Spożywczego, Szkoły Rolnicze, Producenców, Przetwórców z branży mięsnej, Twórców produktu tradycyjnego i regionalnego.
Aby wziąć udział w szkoleniu należy wypełnić formularz dostępny na stronie:
oraz odesłać na podany poniżej adres mailowy.
DECYDUJE KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ!!
Zapraszamy do zapisów: mail:
biuro@smoker.com.pl
Więcej informacji pod numerem telefonu: (+48) 607-221-623
Termin z I etapu: 24-26 kwiecień 2023 jest już zamknięty!
Nadal trwają zapisy na II etap szkoleń (terminarz):
1) 23-25 maj 2023 – Olsza, gmina Śrem, woj. wielkopolskie
2) 9-11 czerwiec 2023 – Sopot, woj.pomorskie
3) 15-17 czerwiec – Koszalin, woj. zachodniopomorskie.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.