Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Zarządzanie w gastronomii. Jak to się robi?


Podczas tegorocznej edycji targów Polagra Gastro będziemy gościć wyjątkowy duet ekspertów – Pawła Grubę (menedżera, rekrutera i trenera młodej kadry; eksperta w zarządzaniu budżetem, planowaniem działań marketingowych; menedżera w programie Hell’s Kitchen) oraz Piotra Rogowskiego (doradcę w dziedzinie gastronomii, aktywnie współpracującego z ponad 120 lokalami w Polsce, który dzięki swoim działaniom wyprowadził z kryzysu wiele restauracji i cukierni).

Panowie poprowadzą dwa bardzo praktyczne szkolenia dedykowane właścicielom i menedżerom restauracji czy kawiarni. Będzie o budowaniu zaangażowanego zespołu restauracji, projektowaniu menu, pracy w oparciu o budżet, zasadach food cost’u, skutecznych systemach motywacyjnych i nie tylko.
 


Solidna dawka wiedzy dla zarządzających lokalami gastronomicznymi i tych, którzy planują otwarcie restauracji, baru czy kawiarni zostanie przekazana w ramach dwóch szkoleń:

1. Zarządzanie personelem restauracji – zwiększ obroty i uniknij nadmiernej rotacji wśród pracowników
2. Od kelnera do menedżera, czyli Panie Menedżer, co Ty tak właściwie robisz i gdzie są te pieniądze?

Spotkania z Pawłem Grubą i Piotrem Rogowskim zaplanowano na pierwszy dzień targów Polagra Gastro, 26 września.

Więcej informacji na www.polagragstro.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000