Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
19.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Znamy datę tegorocznego Wine & Food Noble Night


W tym roku to kulinarne wydarzenie odbędzie się już po raz siódmy. Wzorem poprzednich edycji, ostatni etap eliminacji zwieńczy elegancka kolacja na warszawskim Służewcu.

Organizatorzy rozpoczęli pracę nad selekcją restauracji, spośród których najlepsza dwunastka zaprezentuje swoje specjały na gali finałowej. 27 września, na Torze Wyścigów Konnych Służewiec stanie potężna konstrukcja, mieszcząca salę restauracyjną dla tysiąca gości, a także zaplecze z infrastrukturą, pozwalającą na przygotowanie potraw przez kulinarne zespoły. Te, pod wodzą szefów kuchni, przyrządzą na żywo  popisowe przystawki, dania główne i desery, które po degustacji ocenione zostaną przez zgromadzonych smakoszy. Formuła konkursowa zakłada 3 miejsca na podium w każdej z trzech wymienionych kategorii.

Noble Concierge już teraz zbiera zgłoszenia zespołów restauracyjnych z całego kraju. W ramach wstępnych eliminacji będą one testowane przez powołaną komisję zarówno pod kątem harmonii smaków w potrawach, jak i jakości obsługi, wystroju wnętrz i innych czynników, które składają się na atrakcyjność miejsca. W finale, do którego kwalifikują się najlepsi, decyduje już tylko menu, od dwóch lat dodatkowo, poza głosowaniem publiki, oceniane jest przez jury profesjonalne. Najlepiej skomponowane otrzyma specjalne wyróżnienie, które w ubiegłym roku sygnowali: Paweł Oszczyk, Adam Chrząstowski, Constant-Michel Labarre, Jerzy Pasikowski, Kurt Scheller i Adam Woźniak.

Więcej informacji na: www.noblenight.pl

Kontakt dla restauracji:
Aleksandra Mizińska
aleksandra.mizinska@nobleconcierge.pl
695 955 846

Autor fotografii: Joanna Siwiec

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000