Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra 2018


Już po raz czwarty Hotel Atut**** będzie gospodarzem oraz współorganizatorem Mistrzostw Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra. Od 2015 roku zmaganiom profesjonalnych kucharzy z całego kraju towarzyszą wymagający sędziowie w postaci autorytetów branży kulinarnej, goście specjalni, liczne degustacje oraz widowiskowe atrakcje.

Hotel Atut zaprasza na WEEKEND KULINARNY (IV Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra), który odbędzie się w dniach 9-11 marca 2018 r. (piątek – niedziela). Spośród wielu atrakcji czekających na naszych Gości, szczególnie polecamy:

  • obserwację sobotnich zmagań kulinarnych,
  • prezentację i degustację win, warsztat winiarski, pokaz barmański oraz inne atrakcje.

Historia jesiotra sięga prawie 250 mln lat wstecz. Nazywany królewską rybą ze względu na swoje walory smakowe, wartości odżywcze i brak ości, jesiotr często gościł na dworskich stołach. Jednak pod wpływem zmieniających się warunków atmosferycznych gatunek te niemal całkowicie wyginął.

Aktualnie największe łowiska specjalizujące się w hodowli jesiotra i produkcji kawioru znajdują się w najbliższych okolicach Hotelu Atut****.

Ekskluzywny konkurs z jesiotrem i czarnym kawiorem w roli głównej zyskuje z każdym rokiem wiekszą liczbę entuzjastów. Jego tradycja wpisała się na stałe w kalendarz branży kulinarnej w Polsce. Dodatkowo elegancka Gala zwieńczająca Mistrzostwa to ekscytujący moment wręczenia nagród wyróżnionym drużynom, wyborne jedzenie Restauracji Yesiotr i wspaniała zabawa do rana.

Konkurs IV Mistrzostw odbywa się dzięki wsparciu Programu Operacyjnego "Rybactwo i Morze 2014-2020".

 

Zapraszamy na Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra, w których każda edycja rodzi niesamowite emocje i zaskakujące dania!

Więcej informacji i fotorelacje z poprzednich edycji dostępne pod adresem www.jesiotrikawior.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak CompArt International Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000