Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Konkurs Kuchnia...
Galicyjskie Smaki ...
XIII Mistrzostwa P...
IV Międzynarodowy ...
Kongres Szefów Kuc...
Dorszowe Żniwa 201...
Culinary Innovator...
Bartosz Peter będz...
MAKRO Polska rozpo...
Kulinarny Puchar P...
Czas na noworoczne...
Goût de Franc...
Druga edycja Spotk...
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
GRILL KAMADO
Gastromix
Naczynia Polska
GROS
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Fanex
Sokołów
Belfood
Lemonia
Barry Callebaut
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Walne Zebranie OSSKIC


Zarząd Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni z siedzibą w
Warszawie przy ul. Poznańskiej 6/8.

Informuje wszystkich czlonków OSSKiC, iż zwołuje Walne Zebranie
Sprawozdawczo-Wyborcze
, na dzień 17 czerwca (niedziela) 2018 r., o godzinie
14:30.

Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze odbędzie się w Centrum
Szkoleniowym Dora Metal w Warszawie, ul.Racjonalizacji 5
.

Proponowany porządek obrad Walnego Zebrania Sprawozdawczo-Wyborczego Członków Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni:

    1. Otwarcie Walnego Zebrania.
    2. Wybór Prezydium Walnego Zebrania oraz Komisji skrutacyjnej.
    3. Sporządzenie listy obecności oraz stwierdzenie zdolności Walnego Zebrania do podejmowania uchwał.
    4. Podjęcie uchwały w przedmiocie przyjęcia regulaminu obrad Walnego Zebrania.
   5. Przedstawienie przez Zarząd Główny sprawozdania z działalności, sprawozdania o wykonaniu budżetu w roku ubiegłym oraz propozycji budżetu na rok następny.
    6. Przedstawienie przez Główną Komisję Rewizyjną sprawozdania z działalności
    7. Przedstawienie przez Główny Sąd Koleżeński sprawozdania z działalności.
    8. Przedstawienie przez Główną Komisję Weryfikacyjną ds. Członkowskich sprawozdania z działalności.
    9. Dyskusja nad przedstawionymi sprawozdaniami.
    10. Podjęcie uchwał w przedmiocie:
      a)zatwierdzenia sprawozdania z działalności Zarządu Głównego,
      b)zatwierdzenia sprawozdania z działalności Głównej Komisji Rewizyjnej,
      c)zatwierdzenia sprawozdania z działalności Głównego Sądu Koleżeńskiego,
      d)zatwierdzenia sprawozdania z działalności Główną Komisję Weryfikacyjną ds. Członkowskich,
      e)zatwierdzenia sprawozdania z wykonania budżetu OSSKiC za rok ubiegły,
      f)zatwierdzenia budżetu OSSKiC na rok następny,
      g)zmiany Statutu OSSKiC oraz przyjęcia tekstu jednolitego Statutu OSSKiC,
      h)udzielenia absolutorium ustępującemu Władzom OSSKIC,
      i)wyboru Zarządu Głównego OSSKiC,
      j)wyboru Głównej Komisji Rewizyjnej;
      k)wyboru Głównego Sądu Koleżeńskiego;
      l)wyboru Komisji Weryfikacyjnej do Spraw Członkostwa.
    11. Wolne wnioski.
    12. Zamknięcie Walnego Zebrania OSSKiC.

Proponowane zmiany w Statucie Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni

    1. Walne Zebranie Członków na podstawie § 29 ust. 2 Statutu, postanawia zmienić § 42 ust. 1 Statutu w ten sposób, iż nadaje mu następujące brzmienie:

Główny Sąd Koleżeński składa się 6 członków, którzy na pierwszym posiedzeniu wybierają ze swojego grona: przewodniczącego, zastępcę oraz sekretarza.

    2. Walne Zebranie Członków na podstawie § 29 ust. 2 Statutu, postanawia zmienić § 43 ust. 2 Statutu w ten sposób, iż nadaje
    mu następujące brzmienie:

Główny Sąd Koleżeński, jako pierwsza instancja w sprawach określonych w § 41 pkt. 3, orzeka w składzie trzyosobowym. Zespołem rozpatrującym sprawy kieruje przewodniczący lub
jego zastępca.

    3. Walne Zebranie Członków na podstawie § 29 ust. 2 Statutu, postanawia zmienić § 43 ust. 6 Statutu w ten sposób, iż nadaje mu następujące brzmienie:

Odwołania od orzeczeń Głównego Sądu Koleżeńskiego, wydanych w pierwszej instancji, rozpoznaje Główny Sąd Koleżeński w zmienionym trzyosobowym składzie.

Z poważaniem
Zarząd OSSKiC

Proponowany porządek obrad oraz proponowane zmiany w Statucie OSSKIC
można znaleźć również na stronie www.osskic.org.pl    

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Robvita Smoker GRILL KAMADO Gastromix Matlix Naczynia Polska GROS HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Reinex Barry Callebaut Barson Caffetea Tableart Tomasz Miszczak
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000