Serdecznie zapraszamy Kucharzy i Szefów Kuchni do udziału w konkursie kulinarnym CHEF Culinary Cup pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, edycja 2016.
Lista osób zakwalifikowanych do Pierwszej Edycji CHEF Culinary Cup 2016:
1. Adrian Głowala – rest. Żurawina z Warszawy
2. Grzegorz Miśta – hotel Fabryka Wełny z Pabianic
3. Jarosław Kowalewski – hotel La Regina z Warszawy
4. Jarosław Owczarczyk – rest. Strefa z Warszawy
5. Karolina Wiśniewska – hotel Pro Vita z Kołobrzegu
6. Łukasz Boreczek – hotel Piano z Lublina
7. Marek Kmiotek – rest. Jadalnia z Poznania
8. Paweł Laśkiewicz – rest. Pierogarnia pod Aniołami z Bydgoszczy
9. Rafał Koziorzemski – rest. Biały Królik z Gdyni
10. Tomasz Soczumski – hotel Odyssey z Kielc
11. Wojciech Rabiego – hotel Tristan z Kont Rybackich
12. Adam Nowicki – hotel Novotel Centrum z Gdańsk
Harmonogram konkursu:
- do 14.03.2016 – wysyłanie zgłoszeń na adres mailowy: jerzy.pasikowski@pl.nestle.com
- 16.03.2016 – powiadomienie autorów wyłonionych prac konkursowych o zakwalifikowaniu się do finału konkursu
- do 18.03.2016 – potwierdzenie uczestnictwa przez ww. zwycięzców
- 21.03.2016 – powiadomienie ewentualnych uczestników rezerwowych
- 05.04.2016 – odprawa dla finalistów w Kuchni Szkoleniowej NESTLÉ przy ul. Domaniewskiej 32
- 06.04.2016 – finał na targach EUROGASTRO oraz ogłoszenie wyników na uroczystej Gali otwierającej 20 Jubileuszowe Targi EUROGASTRO w Hotelu Marriott Warszawa.
Do wygrania 10 000, 7 000 oraz 5 000zł, statuetki, dyplomy, nagroda specjalna od NESTLÉ Professional w postaci nowoczesnego sprzętu gastronomicznego, nocleg w Hotelu Marriott przed i po konkursie, kitle, upominki i inne.
Regulamin i arkusze zgłoszeniowe dostępne na Facebooku – event CHEF Culinary Cup pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, edycja 2016 lub na www.nestleprofessional.pl.
Do pobrania:
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.