Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
13.07.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
ZAPRASZAMY na szkolenia grill, bbq i wędzenie!


„Wołowina na grilla - szkolenie” oraz walidacja z zakresu kwalifikacji rynkowej ZSK  „przygotowanie potraw grill i barbecue” to kontynuacja działań pod okiem wybitnych specjalistów – Mistrzów z dziedziny grilla i barbecue.
 
Głównym celem szkoleń jest zwiększenie wiedzy zarówno konsumentów, jak i producentów na temat walorów odżywczych i prozdrowotnych mięsa wołowego w zrównoważonej diecie.
 
Na   szkoleniach   można   zyskać   wiedzę   dotyczącą   marynowania   i   obróbek   termicznych wołowiny różnymi   metodami.   Zajęcia   teoretyczne   mocno   przeplatują   się   z   praktyką,   gdzie   do dyspozycji   uczetników jest   wysokiej   klasy   mięso   wołowe   oraz   sprzęt –   specjalistyczne grillo-wędzarnie – idealne do obróbki metodą bbq. Dodatkowym atutem warsztatów i szkoleń Finansowanych z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego jest możliwość uzyskania Licencji i Certyfikatu „Kucharza grilla i barbecue”, uprawniających do podjęcia pracy zarobkowej w Polsce i Unii Europejskiej – po dodatkowo zdaniu egzaminu.
 
Zapraszamy wszystkich chcących poszerzyć swoją wiedzę na temat wołowiny, zarówno osoby indywidualne, jak również przedstawicieli branży gastronomicznej  i mięsnej, Restauratorów, Rolników Hodowców, Koła Gospodyń Wiejskich, Szkoły Gastronomiczne, Technika Przemysłu-Spożywczego, Szkoły Rolnicze, Producenców, Przetwórców z branży mięsnej, Twórców produktu tradycyjnego i regionalnego.
 
Aby wziąć udział w szkoleniu należy wypełnić formularz dostępny na stronie:
oraz odesłać na podany poniżej adres mailowy.
DECYDUJE KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ!!
 
Zapraszamy do zapisów: mail: biuro@smoker.com.pl
Więcej informacji pod numerem telefonu: (+48) 607-221-623
 
 
Nadal trwają zapisy na szkolenie "Wołowina na grilla" w podanych poniżej miejscach (terminarz):
1) 2-4 maj 2023  – Sopot, woj. pomorskie (brak miejsc)
2) 17-19 maj 2023 – Koszalin, woj. zachodniopomorskie, Restauracja FREGATA
3) 23-25 maj 2023 – Olsza, gmina Śrem (woj. wielkopolskie, koło Poznania), Klub Jeździecki AGRO-HANDEL.
 
Szkolenia Sfinansowano z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak CompArt International Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000