Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
28.02.2024
środa
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Zapowiedzi
Zapraszamy na szkolenie „Wołowina na grilla"


Rozpoczęły się zapisy na warsztaty „Wołowina na grilla - szkolenie” oraz walidacja z zakresu kwalifikacji rynkowej ZSK  „przygotowanie potraw grill i barbecue”.  Praca pod okiem wybitnych specjalistów – Mistrzów z dziedziny grilla i barbecue od zawsze była Twoim marzeniem? Teraz jest taka możliwość. Zgłoś się, zostały ostatnie wolne miejsca!

 
Głównym celem szkoleń „Wołowina na grilla" jest zwiększenie wiedzy zarówno konsumentów, jak i producentów na temat walorów odżywczych i prozdrowotnych mięsa wołowego w zrównoważonej diecie.
 
Podczas szkoleń „Wołowina na grilla"   można   zyskać   wiedzę   dotyczącą   marynowania   i   obróbek   termicznych wołowiny różnymi   metodami.   Zajęcia   teoretyczne   mocno   przeplatują   się   z   praktyką,   gdzie   do dyspozycji   uczetników jest   wysokiej   klasy   mięso   wołowe   oraz   sprzęt –   specjalistyczne grillo-wędzarnie – idealne do obróbki metodą bbq. Dodatkowym atutem warsztatów i szkoleń Finansowanych z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego jest możliwość uzyskania Licencji i Certyfikatu „Kucharza grilla i barbecue”, uprawniających do podjęcia pracy zarobkowej w Polsce i Unii Europejskiej – po dodatkowo zdaniu egzaminu.
 
Zapraszamy wszystkich chcących poszerzyć swoją wiedzę na temat wołowiny, zarówno osoby indywidualne, jak również przedstawicieli branży gastronomicznej  i mięsnej, Restauratorów, Rolników Hodowców, Koła Gospodyń Wiejskich, Szkoły Gastronomiczne, Technika Przemysłu-Spożywczego, Szkoły Rolnicze, Producenców, Przetwórców z branży mięsnej, Twórców produktu tradycyjnego i regionalnego.
 
Aby wziąć udział w szkoleniu należy wypełnić formularz dostępny na stronie:
oraz odesłać na podany poniżej adres mailowy.
DECYDUJE KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ!!
 
Zapraszamy do zapisów: mail: biuro@smoker.com.pl
Więcej informacji pod numerem telefonu: (+48) 607-221-623
 
 
Nadal trwają zapisy na szkolenie "Wołowina na grilla" w podanych poniżej miejscach (terminarz):
1) 2-4 maj 2023  – Sopot, woj. pomorskie - (zakończone)
2) 17-19 maj 2023 – Koszalin, woj. zachodniopomorskie (OSTATNIE WOLNE MIEJSCA)
3) 23-25 maj 2023 – Olsza, gmina Śrem, woj. wielkopolskie, koło Poznania (trwają zapisy).

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak CompArt International Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000